Skocz do zawartości
IGNOROWANY

naprawa IMMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, wiem ze watek nieraz był poruszany ale cały czas jedno było opisywane..

czy to sie komuś przyda czy nie to napisze ze problem immo mozna rozwiązac poprzez dodatkowe zekranowanie przewodu do stacyjki... dużo pracy ale zrobiłem tak i juz dłuuugi czas nie mam problemu z odcinaniem zapłonu :)

Opublikowano

zeby sie komus do przydalo,to wklej jakies fotki ,jak to wyglada-bo niewielu wie,co kryje sie pod terminem ''zekranowanie przewodu stacyjki'' :wink4:

Opublikowano

Niby jakaś rada ale o co tu chodzi? :gwizdanie: Słyszałem o takich usterkach ale oczekujemy na szczegułową receptę!!! :kox:

Opublikowano

Niby jakaś rada ale o co tu chodzi? :gwizdanie: Słyszałem o takich usterkach ale oczekujemy na szczegułową receptę!!! :kox:

to powinno troszkę wyjaśnić temat :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t2784.0.html;highlight=immo

Opublikowano

sorki ze dopiero teraz no więc: napewno trzeba rozebrac kierownicę wyciagnąć zegary, obudowy pod stacyjką itp. fotek nie mam chwilowo moge jedynie opisac. "zekranowanie kabla" to nic innego jak owinięcie przewodu od stacyjki do immo (w moim audi immo po prawej stronie- w nowszych moze byc juz inaczej np. w zegarach) folia aluminiowa kuchenna i zaizolowanie tego tasma . [br]Dopisany: 10 Listopad 2008, 08:10_________________________________________________postaram sie wrzucic opis jeszcze dzisiaj [br]Dopisany: 10 Listopad 2008, 08:11_________________________________________________

to powinno troszkę wyjaśnić temat :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t2784.0.html;highlight=immo

a to kolego to wlasnie troszke inny temat, kóry słyszalem ze nie do konca wypala