Kruk_89 Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Widze że niema tu takiego tematu a mianowicie interesuje mnie to kto ile ma przelatane w 3 litrówkach i z jakim przebiegiem stało sie coś poważnego do remontu a wiec założyłem to wypowiem sie pierwszy przebieg 215000 niestety nie potwierdzony do roboty wiele rzeczy zaniedbanie poprzedniego właściciela. co zostało zrobione; ustawienie rozrządu zrobienie podciśnienia (gruszek) przejście na lepszy olej Motula katy do wymiany przednie zawieszenie oba banany i stabilizatory wyciek oleju z chłodniczki oleju zrobienie prawego sprysku od xenonów wymiana zbiorniczka od chłodziwa
rodzyn889 Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 238 tys a6 c6 Banany przód Sterownik turbo - uszkodzony potencjometr Zmatowione lampy i reflektory 3ci stop padł Rozrząd hałasu je do zrobienia Wtryski ok
Koucz Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 233tys, przebieg oryginalny: -wymiana złącza elastycznego na wydechu; -wymiana uszczelniacza na końcu skrzyni aut. (quattro); -naprawa podciśnień; Jak na razie tyle. @Kruk_89 jaki motul zalałeś? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Kruk_89 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) @Kruk_89 jaki motul zalałeś? motul 5w40 x-clen Edytowane 5 Września 2015 przez Kruk_89
darox5 Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 196tys,przebieg oryginalny, poprzedni właściciel miał go rok ja już 3 osobiście zrobiłem 75tys wymiana termostatu i 2masy nic więcej a gość wczesniej robił uszczelke pod głowicą. Jestem cholernie zadowolony z tego silnika. Xperia Z2
Kruk_89 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Opublikowano 5 Września 2015 zazdroszcze ci darox5 u mnie jeszcze sporo roboty
Rekomendowane odpowiedzi