Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Reflektory poliftowe: chrom czy czarny mat ?

Chrom czy czarny mat ?  

1. 1. Chrom czy czarny mat ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:guma: no ba :D Powiem tak : minimalnie podchodzą jak jest mokro ale to dlatego ze nie przyłozyłem sie do sklejenia :) Kupie porzadny silikon i poprawie i bedzie malYna :)
Opublikowano

Posiadam takie chromowane (seryjne) ale pewiem szczerze ze jestem ciekawy jak by wygladaly w macie u mnie w a4 koloru grafitowy metalik :mysli: mozna obadac w moim profilu jak ktos chce ;)

Opublikowano

Pod kolor bedzie wioska... Czarny mat jak juz ... :good:

Opublikowano

Posiadam takie chromowane (seryjne) ale pewiem szczerze ze jestem ciekawy jak by wygladaly w macie u mnie w a4 koloru grafitowy metalik :mysli: mozna obadac w moim profilu jak ktos chce ;)

Odpuść sobie malowanie pod kolor. Jedynie chrom albo czarny mat. Przy Twoim kolorze fajnie by wyglądał czarny mat. Do tego tylnie lampy dymione, dymione kierunki i czarny felunek :kox:

Opublikowano

Przy Twoim kolorze fajnie by wyglądał czarny mat. Do tego tylnie lampy dymione, dymione kierunki i czarny felunek :kox:

mam taki "dymiony pakiet oświetleniowy", nawet felunek mam dymiony bo teraz stoi padaczka na stalówkach, możesz sobie obczaic w galerii jak to wygląda

Opublikowano

Chyba bym wolał malować Swoje niż wydawać kasę na jakieś podróby... Kto wie jak z jakością... :mysli:

Co do parowania to nie raz widziałem jak w B5 po założeniu HID lampki zaczęły parować... Nie dużo, ale jednak :)

Opublikowano

Chyba bym wolał malować Swoje niż wydawać kasę na jakieś podróby... Kto wie jak z jakością... :mysli:

Co do parowania to nie raz widziałem jak w B5 po założeniu HID lampki zaczęły parować... Nie dużo, ale jednak :)

Pewnie źle był zabiezpieczony otwór przez który wchodziły kable od przetwornicy.

Opublikowano

Pewnie tak własnie bylo :wink4:

Opublikowano

Sprayem :P Czarnym matowym :P

Opublikowano

Hmm... Wystarczy zwykly... tam nie ma duzych temperatur. Mozesz tym na temperature ALE on w sumie utwardza sie dopiero pod jej wplywem dobrze i ma taki troche mnie gleboki ten czarny odcien :)

Opublikowano

ale chrom czy black ?

[br]Dopisany: 15 Maj 2009, 20:17_________________________________________________jeśli valeo black to czekało by mnie malowanko bo są tylko chromy

Opublikowano

ja bym pozostał przy chromie... chyba że całe autko idzie na shadow line to inna bajka :cool1:

Opublikowano

...shadow line to inna bajka :cool1:

shadow line to nie ta marka :)

mówię o stylu w jaki właściciel ma zamiar wprowadzić swój wóz nie o serii czy wersji :wink4:

Opublikowano

ale chrom czy black ?

[br]Dopisany: 15 Maj 2009, 20:17_________________________________________________jeśli valeo black to czekało by mnie malowanko bo są tylko chromy

Kup i narazie zostaw jak jest, bo to są najładniejsze lampy do B5. Jak Ci się znudzi to zrobisz black :wink4: