Zieluu Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Witam Panowie [emoji6] Myślę o montażu Bns 5.0 do B6, chciałbym zasięgnąć od Was różnych opinii na jej temat, jak jest z jej podłączeniem, funkcjonalnością, itp. Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedzi [emoji6] Wysłane z mojego 9005X przy użyciu Tapatalka
jacek70 Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Kosz jest 2 DIN to może rns-e . Będzie kolor a i więcej możliwości i lepsze mapy. Ledowe jeszcze w cenie ale zwykłe już potaniały. Przemyśl to .
Zieluu Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 Rozważam też RNSa, ale właśnie ponad 2 razy więcej trzeba za niego dać, co do funkcji to RNS daje większe pole manewru, jestem tego świadomy
TOM3K Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Jak dla mnie to nie warto pchać się w tego BNS lepiej chwilke poczekać i troche dozbierać do rns. Jak kolega wyżej mówi ledowy jeszcze trzyma cene i ale zwykłego naprawde tanio można dostać a jak myślisz o BNS to wydaje mi się że zwykły RNS wystarczy Ci i będziesz zadowolony
Zieluu Opublikowano 7 Września 2015 Autor Opublikowano 7 Września 2015 Przekonaliście mnie Dzięki Panowie
Rekomendowane odpowiedzi