Daro324 Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Witam Od pewnego czasu niepokoi mnie dziwek podczas przyspieszania https://www.youtube.com/watch?v=XV0hdRbcJzE&feature=youtu.be Jakosc nie najlepsza ale slychac (Najlepiej na sluchawkach) dzwiek pojawia sie od 1200/obr i przy okolo 1800-2000 momentalnie ustepuje, dzwiek pojawia sie tylko podczas przyspieszania, na biegu jalowym nie wystepuje Z gory dziekuje za pomoc Edytowane 7 Września 2015 przez Daro324
piotrsob1 Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Filmu nie można obejrzeć , bo jest prywatny
kret99 Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Witam, mam podobny problem. Tylko u mnie objawia się wyczuwalnym delikatnym podszarpywaniem podczas dodawania gazu przy obrotach poniżej 2 tys. Najbardziej wyczuwalne jest to przy biegach 3,4 i 5. Powyżej dwóch tysięcy zaczyna płynnie jechać i nie jest oczuwalne szapranie. Czy ktoś wie jaka jest przyczyna mojego problemu? Z góry dziękuję i pozdrawiam
Bartollo Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Poszarpywanie zazwyczaj wynika z syfu w nastawniku.
MilUl Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 Daro324 rozwiazałes problem z tym cykaniem ? Bo mam to samo
karaluch8 Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 A to jest takie cykanie, czy syczenie? Sprawdź odłączając podciśnienie od turbiny, i zacznij przyśpieszać. Zobacz czy dalej tak będzie robić.
MilUl Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 to jest cykanie, nie syczenie, ale sprawdzę
Rekomendowane odpowiedzi