Seta Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam w schowku nie świeci mi światełko a powinno bo żarówka jest dobra (nie spalona) sprawdzałem wiek ktoś co może być przyczyną.
chudineze Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 a włącz światła postojowe albo przekręć kluczyk i zobacz czy świeci
Seta Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Opublikowano 5 Lutego 2007 a włącz światła postojowe albo przekręć kluczyk i zobacz czy świeci no właśnie nie świeci jak się włączy światła :confused:
chudineze Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 a włącz światła postojowe albo przekręć kluczyk i zobacz czy świeci no właśnie nie świeci jak się włączy światła :confused: To jeśli żarówka jest dobra to trzeba szukać napięcia gdzieś Ci uciekło może jakiś bezpiecznik może kabelek za oprawką może włącznik przy schowku który załącza przy jego otwieraniu. No można gdybać ale myślę ze ci trochę podpowiedziałem gdzie szukać :confused:
Seta Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Opublikowano 5 Lutego 2007 No można gdybać ale myślę ze ci trochę podpowiedziałem gdzie szukać :confused: Dzięki wielkie za pomoc Chudineze jak coś znajdę to napisze :biggrin:
matekxxx Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Ja nie pomoge niestety ale moge powiedziec ze u mnie za to swiatelko w schowku swieci sie nawet wtedy kiedy schowek jest zamkniety. elo
Masaro Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 Poczytaj tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,5428.0.html
Seta Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Opublikowano 7 Lutego 2007 Poczytaj tutaj http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=5428 Dzięki wielkie teraz już wiem co jest u mnie też schowek otwiera się bez żadnych oporów pewnie ten niemiec go zepsuł :confused:
Rekomendowane odpowiedzi