Krisu Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Ale widzę że masz monochromatyczny wyświetlacz komputera On chyba nie jest monochromatyczny. Monochrom przecież nie wyswietla kolorów, a ja mam identyczny i wyświetlają się kolory żółty i czerwony. A furka naprawdę przaśna. W tym kolorku wygląda super :exclaim:
bishop9 Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Opublikowano 6 Lutego 2007 Krisu, dzięki, widzę, że podobny sprzęt masz - nie bałeś się wirusować?? dzisiaj zacząłem się nad tym zastanawiać - jakby to było podciągnąć o te parę kucy? :smile:
Krisu Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Ja się nie miałem co bać, bo już taką kupiłem Jak gość opowiadał o wyższej mocy i ogromnym momencie to podzieliłem te informacje przez 3 i wyciągnąłem pierwiastek bo myślałem że bajeruje, ale nie dalej jak wczoraj byłem na hamowni obciążeniowej w Gliwicach no i się miło rozczarowałem :biggrin: Nie powiem Ci jaka jest różnica, bo nie mam porównania, ale wiem jedno. Auto jeździ bombowo :exclaim: :exclaim: Już niejeden bubek w "sportowej" bryce się zdziwił spod świateł :twisted: bishop9 napisał/a: pre_pl, Hugo, chłopaki czemu się tak obsmialiście z kontrolki silnika?? przy przekręconym kluczyku się zapala i gasnie od razu po uruchomieniu silnika... coś nie tak? Na zdjęciu masz włączony zapłon i kontrolka cały czas się świeci.A z tego co wiem to powinna od razu zgasnąć _________________ Chyba koledzy niepotrzebnie wystraszyliście chłopaka :exclaim: Właśnie odprowadzałem powóz do garażu i u mnie dokładnie tak samo zachowuje się ta kontrolka. Zaraz po przyjściu do domu przewertowałem instrukcję i doczytałem że jest to "system kontroli spalin" i jeśli się pali cały czas to wskazuje niesprawność tego systemu. Na mój mały rozumek to ciężko sprawdzić system kontroli spalin bez spalin
spanky Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 widzę, że podobny sprzęt masz - nie bałeś się wirusować?? dzisiaj zacząłem się nad tym zastanawiać - jakby to było podciągnąć o te parę kucy? :smile: tu sie nie ma nad czym zastanawiac .... :twisted: jak motorownia zdrowa to trzeba wirusowac .... banan na twarzy murowany ....
alvaro Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 auto piękne ! ale z fabryki chyba wyjechała bez navi bo nie widzę anteny na dachu
bishop9 Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Opublikowano 7 Lutego 2007 tiaaa... brawo za spostrzegawczość... :biggrin: navi dołożyli później - Pan Prezes sobie zażyczył... a mnie to w graj...
Darecki20005 Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Piękna to jest faktycznie ale ta kontrolka to zeczywiscie dylemat co [ Komentarz dodany przez: T-żółw: 08-02-2007, 22:21 ] zapraszam do naszego REGULAMINU
ono Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 Ale widzę że masz monochromatyczny wyświetlacz komputera a niby rocznik ten sam co mój, od kiedy wstawiali kolorowe? To jest za dopłatą qwa
Rekomendowane odpowiedzi