fafa61 Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Witam, Czy model BT w mojej Audi UHT 0050 łączy się normalnie z androidami?, mam problem .Po wymianie phona na Samsunga Grand Prime, nie mogę sparować go z BT w aucie, w ogóle go nie widzi. Bluetooth w Samsungu to V.4.0.
nitroo Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Podaj dokładny numer BT, a nie nazwę urządzenia. Najprawdopodobniej masz za stary moduł.
fafa61 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Opublikowano 10 Września 2015 Oki a gdzie moze byc numer tego modulu, gdzie musze patrzeć?
Muskel1 Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Podepnij wtyczke diagnostyczną i sprawdź w sterowniku 77-Telefon jaki jest nr. modułu.
Klawisz-84 Opublikowano 10 Lipca 2016 Opublikowano 10 Lipca 2016 Odkopie temat bo nie chcę zakładać nowego. Ostatnio mam problemy z tabletem i vag-comem by połączyć się autem. Dlatego pytam się łopatologicznie gdzie mam szukać fizycznej obecności modułu BT w audi a4 b7 avant? Szukałem w google i u nas na forum i jakoś podeszła mi informacja że znajduje się pod siedzeniem pasażera? czy to prawda?? Proszę o odpowiedź bo jutro chciałbym sprawdzić czy coś takiego posiadam czy muszę szukać gratów i założyć sobie bt bo głupio mieć kierownicę wielofunkcyjną a brak bt posiadam RNS-e z SW:750 (spolszczona wersja)
Klawisz-84 Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Ok niem usiałem wyjmować siedzenia gdyż pożyczyłem CAN-a od znajomego i okazuje się że mam taki moduł : http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/IeaX_IBqrFJTZ2ZylOgLx7jDnnezKC I co teraz dalej z tym zrobić? Włączyłem test i nagłośnienie,wyciszenie, odbiór wszystko było OK. ale ciągle nie mam połączenia z telefonem Sony z1 lub samsung s3. oglądałem ten filmik https://www.youtube.com/watch?v=8XIIaCBqI5Q ale u nich pokazuje się ikonka BT a ja nawet na telefonie nie mogę odszukać jakiejkolwiek możliwości połączenia Sprawa rozwiązana troszkę roboty przy tym jest ale wystarczyło wyjąć moduł i na chwilę odpiąć od prądu po 10 min podłączone i talala Edytowane 12 Lipca 2016 przez Klawisz-84
Rekomendowane odpowiedzi