FORA3 Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Witam, mam takie pytanie- czy fis między zegarami, ten czerwony, będzie pasował z licznika od benzyny Anglik do mojego diesel sam wyświetlacz .Rozlał mi się i planuję go wylutować i wlutować ten z anglika benzyna ,akurat taki mam.Czy szukać diesel .
Mateuszek1001 Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Pasować będzie, ale samo wlutowanie go bedzie dużym wyzwaniem
Madol1 Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Witam, mam takie pytanie- czy fis między zegarami, ten czerwony, będzie pasował z licznika od benzyny Anglik do mojego diesel sam wyświetlacz .Rozlał mi się i planuję go wylutować i wlutować ten z anglika benzyna ,akurat taki mam.Czy szukać diesel . Fis jest ten sam, odezwij się na pw a coś ci znajdę razem z instrukcją wymiany. Pasować będzie, ale samo wlutowanie go bedzie dużym wyzwaniem A ty widziałeś kiedykolwiek licznik od środka? Fis jest wkładany a nie lutowany zarówno w a4 b6 oraz b7!!
jacek70 Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Gdyby to było takie proste to zmieniano by tylko wyświetlacze a nie całe liczniki. Nie było by kodowań, przypisywań itp.
Madol1 Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Gdyby to było takie proste to zmieniano by tylko wyświetlacze a nie całe liczniki. Nie było by kodowań, przypisywań itp. To jest a4 B6 a nie a4 b5 gdzie fis był lutowany! Nie wprowadzajcie autora tematu w błąd
Rekomendowane odpowiedzi