Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy będzie jakiś klubowy kalendarz na 2009r. ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czytam, czytam, czytam.... i kumam

Ty poczytaj

Wszyscy są za tym, żebys to Ty się tym zajął :good:

Opublikowano

Ja moge sie zajac projektem graficznym i przygotowaniem materialu do drukarni. Mam w tym spore doswiadczenie. Trzeba tylko wybrac zdjecia i poddac glosowaniu kilka szczegolow.

Opublikowano

Hehehehe....

To ja sie przedstawie zajmowanym w pracy stanowiskiem :P

SPECJALISTA DO SPRAW DRUKU CYFROWEGO

Pracuje w drukarni, prosze o konkrety co do wzoru, interesuje mnie:

-format netto

-ilosc stron (prawdopodobnie 13)

-naklad czyli ilosc sztuk

-macie jakies fajne gotowe kalendarium na 2009 ?

Na maszynie cyfrowej maxymalny format druku 295x440 (29,5cm x 44cm), ale w mojej drukarni jest jeszcze offset i jesli format ma byc wiekszy a naklad dosc duzy to tez moge to zalatwic :P Papier na cyfrowej do 300g, rozne rodzaje...

Reszte omowimy na spocie w niedziele bo mam w planach sie pojawic :P

Opublikowano

Konica Minolta czy Oce?[br]Dopisany: 05 Listopad 2008, 19:44_________________________________________________ten format to troszkę ubogi jeśli chodzi o cyfrę :wink4:

Opublikowano

Podoba mi się :good: :good: :good:

Opublikowano

Dawanie lasek na kalendarz klubowy pachnie mi tandetą..., To ma byc oryginalny i niepowtarzalny kalendarz A4-Klub.pl a nie oklepane car&girls. Po sklepach takich pełno.

Opublikowano

Dawanie lasek na kalendarz klubowy pachnie mi tandetą..., To ma byc oryginalny i niepowtarzalny kalendarz A4-Klub.pl a nie oklepane car&girls. Po sklepach takich pełno.

Śmiem sie nie zgodzić ze starszym kolegą :wink4:

Połączenie najpiękniejszych motywów..kobiety i Audi ..to dobry pomysł :naughty:

.ale nie powinno zabraknąć samych aut..i grupowych fot..spotowych teamów :good:

Opublikowano

No to ten kalendzarz będzie musiał mieć chyba 356stron...

W ilu miastach są spoty? Każdy chciałby ze swego spotu mieć zdjęcie w kalendarzu, do tego pewnie ze zlotu, i jeszcze mieć zdjęcie swojego Audi itd. Taki kalendarz można samemu sobie zamówić lub zrobić.

Ma to być kalendarz Klubu A4, więc proponuję wybierać zdjęcia najlepszych, najładniejszych klubowych A4 i do tego kilka fot ze zlotów w 2008 roku.

Naturalnie, zdjęcia poddać głosowaniu, np. do końca roku (doświadczenie pokazuje, że z czasem chętnych mocno przybywa). Na spokojnie w styczniu można projekt zrealizować.

Opublikowano

zawsze można wrzucić zdjęcia grupowe ze wszystkich województw, (tzn Kraków w styczniu , czerwcu i grudniu a resztę sobie tam ustawcie jak chcecie) :decayed: :decayed: :decayed:

żartowałem :naughty:

Opublikowano

W zeszlym roku na forum fotograficznym, na ktorym rowniez sie udzielam robilismy to tak (w uszczupleniu bo tam byla brana pod uwage tematyka zdjec na konkretne miesiace):

Do jednej osoby przesylamy zdjecia (moze Hugo) najlepiej bez exif, bo lzejsze i bez zbednych informacji, ona umieszcza je na serwerze bez zadnych opisow i puszcza ankiete. Prosty sposob. Potem ewentualnie dogrywka w przypadku takiej samej ilosci zdjec i ostatecznie po wybraniu 12 lub 13 zdjec mamy material na kalendarz. Temat trzebaby zapiac na ostatni guzik ( z projektem) w ciagu 2 tygodni, zeby kazdy mogl miec kalendarz u siebie przed nowym rokiem.

Co do zdjec oczywiscie, to najlepiej aby byly bez zadnych znaczkow i elementow po ktorych latwo mozna okreslic wlasciciela.

to tak ode mnie,

amen

Opublikowano

no to może 12 stron ze zdjęciami Prezesa? :decayed:

Hugo chrzciny , Hugo komunia , Hugo 18tka , Hugo ślub itd... :decayed::naughty::polew:

Opublikowano

no to może 12 stron ze zdjęciami Prezesa? :decayed:

Hugo chrzciny , Hugo komunia , Hugo 18tka , Hugo ślub itd... :decayed::naughty::polew:

Przestań, Kobita Go zostawi jak będzie musiała patrzeć miesiąc w miesiąc na tą samą "gębę" na scianie

Nie dość, że ma live to jeszcze taką przykrość będzie musiała "biedna" znosić :polew:

jakby co to : Przepraszam

Opublikowano

Temat trzebaby zapiac na ostatni guzik ( z projektem) w ciagu 2 tygodni, zeby kazdy mogl miec kalendarz u siebie przed nowym rokiem.

Twój optymizm budzi podziw. Zobacz co było z koszulkami dla kobiet i innymi gadżetami? :disgust:

Dwa tygodnie to potrwa dosyłanie zdjęć (chyba, że doślemy 12), głosowanie - kolejne dwa, trzy tygodnie...

Myślę, że robienie kalendarza na hura to kiepski pomysł, nic się nie stanie jak będą na początku stycznia, a przynajmniej wypowie się (zagłosuje) więcej użytkowników. No i zdjęcia napłyną w większej ilości, a więc wybór większy. Z realizacją w styczniu też nie będzie problemu.

No i Trzeniu będzie miał czas na zrobienie kampanii, aby Kraków mógł zająć 12 kart :decayed:

Opublikowano

Też uważam, że jak w styczniu a nawet w lutym go sie druknie to nic się nie stanie. Tym bardziej, że wówczas ceny już nawet mogą być niższe.

Co do wyglądu:

Mozna wybrac 12 nawiększy okręgów spotowych w Polsce i na dany miesiąc wstawić te fotki jako główne a przy okazji jakieś lepsze furki naszych użytkowników z danego województwa na danym miesiącu.

Myślę, że w Krakowie nie trzeba robić kampani. Wystarczy jedno słówko i odliczają się wszyscy i wtedy by nawet 36 kart zabrakło

Opublikowano
  • Autor

Widze że temacik troszke ucichł :naughty: Ciekawe czy to dobrze czy źle :przebiegly:

Opublikowano

No raczej nie najlepiej. :disgust:

Czekamy na głos władz klubu - chętni do zrealizowania projektu przecież są. Pozostaje zdecydować, gdzie kierować kandydatów i w jakiej formie zrobić głosowanie.

Opublikowano

Temat ucichł a ja dzisiaj zapytałem w drukarni przy okazji o kalendarz...

Teraz pytanie..., czy byli by chętni na kalendarz jednoplanszowy w stylu jak niżej?

e2e5c8d7eb8c678f.jpg

W miejscu gdzie na tym kalendarzu jest dziewczyna mozna by wstawic kilka innych zdjęć (furki, ze spotów).

Wisiał w drukarni kalendarz w tym stylu tylko klubowy (piłkarski) z kilkoma zdjęciami i musze przyznać, że bardzo fajnie sie prezentował.

Opublikowano

W miejscu gdzie na tym kalendarzu jest dziewczyna mozna by wstawic kilka innych zdjęć (furki, ze spotów).

..a nie można by tego dziewczęcia zostawić ..i te fotki ..tak gdzieś w dolnych partiach umieścić ? :decayed::kox:

:D