Radex121 Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Witam serdecznie mam takie pytanie w moim aucie jest kilka miejsc nie widocznych dla oczu w których znajduja się małe punkciki z rdzą mysle żeby pojechać z tym do lakiernika ale jak sobie tak pomysle to boje się żeby sobie wstydu nie narobić ze przyjeżdżam do lakiernika z takimi duperelkami i tak sobie mysle czy mogę sobie to jakos sam naprawić ? wiecie papierek scierny żeby zedrzeć rdze i przelecieć lekko sperjem w kolorze nadwozia ? Jak mówiłem są to miejsca nie widoczne z zewnątrz
Tweak Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Też tak mam na przednich nadkolach, jak mi będzie wychodziło na wierzch to kupię nadkola po 200 zł za sztukę na allegro już pomalowane =]
Radex121 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Opublikowano 19 Września 2015 akurat nie chodzi mi o nadkola ale o takie miejsca jak np pod listwami drzwi. Apropo błotników nie boisz się ze będzie inny odcień jak kupisz z innego auta ?
Gość Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Też tak mam na przednich nadkolach, jak mi będzie wychodziło na wierzch to kupię nadkola po 200 zł za sztukę na allegro już pomalowane =] ta za 200zł to może kupisz błotnik(błędnie nazywany nadkolem) na allegro z laminatu(zamiennik) do malowania i nie do spasowania, krótkomówiąc kupisz gwno. Co do kolegi radex nie rozumiem czego tu sie wstydzic, jestes klientem przyjezdzasz i zlecasz robote a jesli lakiernik odmowi robienia takiej "pierdoly" albo cie wysmieje to tylko bedzie swiadczyc o jego braku profesjonalizmu i takiego lakiernika/blacharza omijałbym szerokim łukiem, odradzam robienia takich rzeczy na własna reke, zazwyczaj i tak sie to konczy wizyta u lakiernika, za cholere nie dobierzesz spreja pod kolor auta a i zacieki moga sie porobic przy nie umiejetnym malowaniu, lakier w zimie moze popekac podsumowujac mozesz narobic sobie biedy a jesli zadajesz pytanie czy mozna to samemu zrobic to bez obrazy ale zakladam ze nie masz o tym zielonego pojecia i radziłbym przejechac sie do dobrego lakiernika pozdro
Tweak Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) IMHO uszolek, miałem na myśli używane z innej B6 błotniki w kolorze Tak masz rację, przepraszam za błąd - nie nadkole tylko BŁOTNIK. Edytowane 19 Września 2015 przez Tweak
Rekomendowane odpowiedzi