fitmann Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Siema, potrzebuje fi rury wydechowej przy katalizatorach, chcę zamówić X-Pipe przed wycięciem ale nie znam wymiaru, gdyby ktoś pamiętał lub robił to niedawno proszę o pomoc.
jacek70 Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) 3.0 AVK Nie są takie same we wszystkich 3.0 ?? Edytowane 26 Września 2015 przez jacek70
dżejki Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Nie zauważyłem ze 3.0 ja kupiłem Xpipe 2.25"
donbdg Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Nie zauważyłem ze 3.0 ja kupiłem Xpipe 2.25" Nagrasz jakis filmik z dźwiękiem z wydechu?
narkil Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Siema, potrzebuje fi rury wydechowej przy katalizatorach, chcę zamówić X-Pipe przed wycięciem ale nie znam wymiaru, gdyby ktoś pamiętał lub robił to niedawno proszę o pomoc. W ASN jest to 55mm
dżejki Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Zgadza się, zle przeliczylem cale. Przy zakupie 2,25" tlumik pasuje do rury niemal ze idealnie Nie zauważyłem ze 3.0 ja kupiłem Xpipe 2.25" Nagrasz jakis filmik z dźwiękiem z wydechu? https://drive.google.com/open?id=0BwoWX-MdDNWmZWE5NVVsZUpBYVU https://drive.google.com/open?id=0BwoWX-MdDNWmcTQ2cXlsZkduT0k Trochę to zajeło, ale nagrałem niestety mirofon w aparacie jest zbyt czuły na wysokie tony, więc dźwięk jest zawyżony, wydech ma bardziej basowe brzmienie. Edytowane 1 Listopada 2015 przez dżejki
fitmann Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Opublikowano 2 Listopada 2015 Tak mam zakupiony identyczny niestety nie miałem kiedy za to się wziąść praca itp. ale w tym tygodniu powinienem to skończyć dodam jak to chodzi na orginalnych wydechach bez katów i na x-pipe
Rekomendowane odpowiedzi