marcin4x4 Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Witam jak w tytule, potrzebuje nagranie pracy rolki pompy paliwa. Po wymianie mam na niej dość spore drgania, nie wiem czy to normalne czy mechanior znowu coś sp... Edytowane 26 Września 2015 przez marcin4x4
Maniusiek28 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) pierwszy raz dodaje film więc sorki za problemy (wklejam link z you tube, tak?...no chyba tak) może nie jest to to o co prosiłeś ale może choć odrobinę pomoże, jakbyś miał uwagi do pracy mojego silnika to pisz, to normalne że wtryskiwacze tak cykają? Edytowane 3 Października 2015 przez Maniusiek28
piotrsob1 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Film jest prywatny, żebyśmy mogli go zobaczyć musisz zmienić jego status na publiczny ( w serwisie Youtube )
Maniusiek28 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Bardzo przepraszam, mam nadzieję że błąd udało mi się naprawić.
marcin4x4 Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) przez ułamek sekundy ale swoje zobaczyłem dzięki. Edytowane 4 Października 2015 przez marcin4x4
Rekomendowane odpowiedzi