KMY DODEKk Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Witam Z początkiem lata wpadła w moje ręce a4 b5 97r przedlift 1.8 ADR z napędem quattro w wg mnie śmiesznych pieniądzach z tym ze dołożyłem trochę lecz sami oceńcie efekt.. Pierwsze co zrobilem to rozrząd pompa wody która siadła zaraz po zakupie paski filtry plyny i olej. Maska do malowania, klapa, blotniki do wymiany progi do roboty zderzaki też do malowania bo inny odcień kupiłem drzwi w kolorze bo pognite na dołach. Pracę przy AUDI wykonałem sam więc nie ma cudów (nie licząc rozrządu tym zajął się mechanik).. lecz mi się podoba jestem zadowolony z efektu ale jeszcze kilka prac przede mną.. Z wyposażenia : el. lusterka podgrzewane fotele 2 poduszki 4 głośniki szyby przód elektryczne tył na korbke Klimatronic i chyba tyle Z wnętrzem nie chce nic robic poza kierwonicą Zrobione: Wymiana drzwi na nie pognite Malowanie i renowacja progów Malowanie zderzaków maski klapy Lotka na klape Progi od S4 Felgi 18" x8,5 Gwint AP Malowanie blotników Pomalowalem grill na czarno Wpadło duże lusterko od anglika + pomalowalem na srebrno. Dywaniki jakieś kupiłem audi quattro nawet ładne Zakonserwowalem spód. 06.2018 v Stare błotniczki Opona w kolor Zderzak na gładko Musze pomyslec co zrobi z listwami dolnymi na drzwiach moze pojdą w kolor LEPSZE FOTKI PO WEEKENDZIE SESJA JESIENNA 2015 Edytowane 3 Września 2018 przez KMY DODEKk
KMY DODEKk Opublikowano 1 Października 2015 Autor Opublikowano 1 Października 2015 Spróbuję albo znajdę folię w takim odcieniu, zobaczymy
GorylTST Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Wygląda bardzo dobrze! Zespolone zderzaki z dokładkami to mod na ogromy plus! A listwy z S4 jakbyś dorwał? To już chyba inny materiał jest. Problem może być z dostępnością używek
KMY DODEKk Opublikowano 1 Października 2015 Autor Opublikowano 1 Października 2015 Myślałem żeby takie przywalic ale nie wiem czy by to pasowało co myślicie ? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5682472780 Mierzylem to mniej mi więcej pasują z długości
GorylTST Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Mogą kiszkowato wyglądać na budzie B5. Szukałem na necie trochę ale nie znalazłem foto z takim modem. Nie ryzykowałbym na Twoim miejscu
Kowi87 Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 Jak już spawałeś zderzak to było go zrobić na gładko, tj. zaspawać wnęke rejki. Listwy gumowe poprostu usuń, albo kup z modelu S4, bo obecne zestawienie nie pasuje ze sobą. Druga sprawa jak pomalujesz gume to przez to że listwy są szersze i nachodza na próg, lakier bedzie tam pękał i odchodził, tak wiec szkoda czasu na robienie tych listw gumowych.
KMY DODEKk Opublikowano 2 Października 2015 Autor Opublikowano 2 Października 2015 Lepiej jak ramka jest w tej wnece zwłaszcza jak wpadnie klubowa ? przynajmniej mi się tak wydaje ☺ Co do listew to wiem że nie pasują to jest tymczasowy patent, może mi się uda je naciąć i zespawac tak żeby się nie musiały wyginać a wtedy by nie pękał lakier jeszcze zobaczę co uda się wymodzic ?
Czaki89 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Wszystko bardzo fajnie, tylko mi te lusterka w tym kolorze coś nie podchodzą
KMY DODEKk Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 Lusterka w kolorze felg, mówisz że czerwone lepsze ? ?
Czaki89 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Nie chce sie wtracac bo to Twoje auto:d ale jakos mi nie siedzi ten kolor lusterek..w kolorze byloby ok.. i felgi tez w ori kolorze ale to tylko moje zdanie:d Edytowane 3 Października 2015 przez Czaki89
Matek Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Ciekawy projekt, wal lusterka na czerwono lub na czarno, usuwaj te listwy z drzwi.. Sam przerabiałem ten temat u siebie
KMY DODEKk Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 Jak usunę listwy to widać szpare pod drzwiami czarną od listw progowych i nie wiem co zrobić ? myślałem o tych listwach od S4 b6 Ale nie wiem czy by to nie wyglądało na kosmowoz ?
Kowi87 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Pomalować progi, jak usuniesz listwy to trzeba błotniki naspawac bo są tam dziury
j4s2c2vr Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Lepiej jak ramka jest w tej wnece zwłaszcza jak wpadnie klubowa przynajmniej mi się tak wydaje ☺ Niestety ramka wieksza jest... ta wnęka to pod gołą blachę jedynie pasuje :/
KMY DODEKk Opublikowano 11 Października 2015 Autor Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Na szerokosc sie ladnie miesci jedyne co to na dół trochę odstaje Ale tam nie ma ograniczenia ☺ Edit☺ Edytowane 11 Października 2015 przez KMY DODEKk
Vengazo Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Noo nie sądziłem,ze czerwona audi może tak ładnie wyglądać. Gratulacje za włożoną pracę kolego
KMY DODEKk Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Opublikowano 17 Marca 2016 W ostatnim czasie zabrałem się za tył mocowania były mocno pokorodowane, piaskowanie malowanie. niebawem nowe tuleje.. troche roboty było ale mam nadzieje ze warto Wioosno przybywaj
Rekomendowane odpowiedzi