Boruc1331 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Siemanko, nie wiem czy wgl jest to możliwe ponieważ nie znam się na tym, ale kto pyta nie błądzi.... z tego co wiem żeby mieć bixenon w B6 i innych to trzeba mieć specjalne lampy i żarniki, a czy jeśli wymienił by tą żarówkę od długich na żarówkę o kolorze białym albo niebieskawym to czy nie dało by rady uzyskać efektu Bixenon? jaka tam wgl siedzie żarówka w sensie jakie ma oznaczenie i czy są takie w kolorze xenonu?
jacek70 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Lampa biksenon to zupełnie inna lampa. Weź jeszcze pod uwagę że musisz mieć spryski i samopoziomowanie.
kkam Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Bixenon polega na tym, że masz ruchomą przesłone. Dla swiateł mijania jest przesłona, po włączeniu długich przesłona opada i lampa świeci pełną mocą. Aby to otrzymać musisz zmienić soczewke.(no i oczywiście zrobić sporo koniecznuych przeróbek w lampie)
Reggi Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 No sporo przeróbek w lampie..polutować kabelki od przesłony. Mi w C5 udało się dobrać idealną soczewkę w miejsce starej więc ominęło mnie struganie adapterków itp.
Boruc1331 Opublikowano 5 Października 2015 Autor Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Spryskiwacze i samopoziomowanie mam Edytowane 6 Października 2015 przez Boruc1331
Rekomendowane odpowiedzi