Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Takie o - 1.8T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od ponad pół roku jestem posiadaczem B5-tki 1995r 1.8T doładowaną LPG. Kupiłem ja w dość okazyjnych pieniądzach, wiec nie spodziewałem się cudów:D
Wyposażenie:

• 4 elektryczne szyby
  • elektryczne lusterka
  • zegary z pełnym FIS'em

5bbxrlbh.jpg

sk7aixl2.jpg

Na początek wymienione zostały filtry auto dostało nowy olej i płyn chłodniczy:)
Później przyszedl czas na uszczelkę pod klawiaturą nowe świece i przewody.

miwytnhn.jpg

Między czasie wyczyscilem końcówki wydechu

ffplopdw.jpg

s9tm4hdg.jpg

Na lato auto wyposażyłem w felgi 18-stki z nowymi oponami oraz lampy poliftowe:)
Na dzien dzisiejszy autkko wygląda tak :

luqwgizo.jpg

nvwxd9kx.jpg

Co do planów to przed zimą to - komplet nowych wachaczy+gwint, pozniej pewnie będzie mały remont silnika rozrząd itp.
W głowie co chwile rodzi się coś nowego także autko powoli bedzie dążyło do mojego ideału :D

Opublikowano

Proponuje spojler out, dokładki w kolor i korek pod klapkę.

Ogólnie całkiem ładnie :P

Opublikowano

Proponuje spojler out, dokładki w kolor i korek pod klapkę.

Ogólnie całkiem ładnie :P

i lusterka w kolor i najlepiej pasażera od anglika zamienić ;)

Opublikowano

Spoiler można zastąpić delikatną lotką - taki lip jak w M3 :D Dokładki zawsze możesz zespolić ze zderzakiem i dodać progi S4 :D

Opublikowano

Dzieki chłopaki za razdy powoli bede sie zabierał za nastepne mody takze na pewno wasze pomysly wejda w zycie :D

Opublikowano

4 szyby w prądzie naprawdę rzadkość w B5... :hi: świetny silnik, w połączeniu z LPG masz dynamiczny i ekonomiczny samochód :) same lampy od polifta od razu ją odmłodziły :thumbup1: Może się nie znam, ale ten spojler wcale źle nie wygląda... :)

Opublikowano

Lampy poliftowe od razu zmienily wyglad auta na plus:) A jesli chodzi o spojler to moz zdjecie jest tak zrobione ze tak sterczy ale na zywo jest bardzo niski i wedlug mnie nadaje on jednak jakiegos uroku. Nastepnym krokiem w wygladze pewnie beda lusterka w kolorze nadwozia :)

Opublikowano

Powodzenia w modach. Dla mnie "seria look" jak najbardziej ok ;)

Opublikowano

Szanuję opinię na temat spoilera, jednak faktycznie ja bym go wyrzucił. Sam niedługo zabieram się za blendę na swojej tylnej szybie. Ładuje się jak najbardziej w ori. Szerokości ;)