Zinmer Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Witam. Od ponad pół roku jestem posiadaczem B5-tki 1995r 1.8T doładowaną LPG. Kupiłem ja w dość okazyjnych pieniądzach, wiec nie spodziewałem się cudów:DWyposażenie: 4 elektryczne szyby elektryczne lusterka zegary z pełnym FIS'em Na początek wymienione zostały filtry auto dostało nowy olej i płyn chłodniczy:)Później przyszedl czas na uszczelkę pod klawiaturą nowe świece i przewody. Między czasie wyczyscilem końcówki wydechu Na lato auto wyposażyłem w felgi 18-stki z nowymi oponami oraz lampy poliftowe:)Na dzien dzisiejszy autkko wygląda tak : Co do planów to przed zimą to - komplet nowych wachaczy+gwint, pozniej pewnie będzie mały remont silnika rozrząd itp.W głowie co chwile rodzi się coś nowego także autko powoli bedzie dążyło do mojego ideału
Mateuszek1001 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Proponuje spojler out, dokładki w kolor i korek pod klapkę. Ogólnie całkiem ładnie
rysiu2006 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Proponuje spojler out, dokładki w kolor i korek pod klapkę. Ogólnie całkiem ładnie i lusterka w kolor i najlepiej pasażera od anglika zamienić
GorylTST Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Spoiler można zastąpić delikatną lotką - taki lip jak w M3 Dokładki zawsze możesz zespolić ze zderzakiem i dodać progi S4
Zinmer Opublikowano 9 Października 2015 Autor Opublikowano 9 Października 2015 Dzieki chłopaki za razdy powoli bede sie zabierał za nastepne mody takze na pewno wasze pomysly wejda w zycie
Luqe12 Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 4 szyby w prądzie naprawdę rzadkość w B5... świetny silnik, w połączeniu z LPG masz dynamiczny i ekonomiczny samochód same lampy od polifta od razu ją odmłodziły Może się nie znam, ale ten spojler wcale źle nie wygląda...
Zinmer Opublikowano 11 Października 2015 Autor Opublikowano 11 Października 2015 Lampy poliftowe od razu zmienily wyglad auta na plus:) A jesli chodzi o spojler to moz zdjecie jest tak zrobione ze tak sterczy ale na zywo jest bardzo niski i wedlug mnie nadaje on jednak jakiegos uroku. Nastepnym krokiem w wygladze pewnie beda lusterka w kolorze nadwozia
rookie1984 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Powodzenia w modach. Dla mnie "seria look" jak najbardziej ok
Pavetti Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Szanuję opinię na temat spoilera, jednak faktycznie ja bym go wyrzucił. Sam niedługo zabieram się za blendę na swojej tylnej szybie. Ładuje się jak najbardziej w ori. Szerokości
Rekomendowane odpowiedzi