Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

....ty Cayenne jestes gośc potrzebowałeś 9 minut zeby znalezc posta i na niego odpisac...i jeszcze pozytywnie - jestem pod wrażeniem !!!

Pod wrażeniem to będą chłopaki jak się z nami spotkają, bo NyPala jeszcze nie znają :naughty:

Opublikowano

O rany...widze ze nasz zasieg siega calkiem, calkiem :polew:

Tutaj rzeczywiscie cichutenko-wiec NyPal rozkrecajcie kolejne spociki, chetnie bym sie przylaczyla-ale... czasu brak...niestety ;( chociaz prawdopodobnie w niedziele znowu wyjazd do Wroclawia nam sie szykuje to chyba ze po drodze sie spotkamy :>

Dorota

Opublikowano

dawne Legnickie to chyba śpi??? ja chcę Spocik :bicz2::wallbash:

Opublikowano

To bujnij sie do Świdnicy, oni maja jakos chyba w pierwsza niedziele m-ca :) musialbys zerknac na ich temacik.Zaprosilabym Cie do Opola, ale ... to jednak kawaleczek, my spociki mamy zawsze w piatki -zreszta, Opolanie chetnie przyjmuja gosci, wiec jak masz ochote to przyjezdzaj :>

________________________________________________________________________________

Dorota

Opublikowano

dawne Legnickie to chyba śpi??? ja chcę Spocik :bicz2::wallbash:

Dawaj do nas w tą niedzielę :drunk:

Opublikowano

dziekuje koledzy kiedys napewno skorzystam z zaproszenia ,lecz ja chcę obudzić swoje rejony aby można było robić spoty cześciej i poznać użytkowników :a4fan:z mojego miasta i okolic - - ale jak widzę kiepską formę ma daw; legnickie :mysli:

Opublikowano

To rozruszaj towarzycho i wpadamy :thumbup:

Opublikowano

Legnickie dawne P O B U D K A !!! widzę u siebie tyle pięknych :a4fan: SPOTKAJMY sie

czekam na zgłoszenia Lubin, Legnica , Polkowice ,Głogów Itd

Opublikowano
  • Autor

ja jestem chetny,

kiedy i gdzie... ???

Opublikowano

termin spotkania to pewnie raczej nie problem tylko zebranie wiekszej ilosci śpiących fanatykow :a4fan: z naszych terenow wiec BarthPL musimy rozdmuchac troche ten temacik na nasz rejon ?

Opublikowano

Ja takze rowniez jestem zainteresowany i chetnie przyjade.

Opublikowano

Trochę szkoda że nikt nie podjechał dziś do Świdnicy, było kilka aut.

Zawsze to jakiś początek.

Opublikowano
  • Autor

Trochę szkoda że nikt nie podjechał dziś do Świdnicy, było kilka aut.

Zawsze to jakiś początek.

Ja bardzo chcialem. Nawet sledzilem temat caly czas, ale niestety inne obowiazki :(

Ale do nastepnego swidnickiego moze uda sie zebrac ekipe legnicko-lubinska i podjedziemy wieksza ekipa :)

kaczorek3003 i Watson podrzuccie kiedy wam pasi i sie spotykamy. ja w tygodniu to raczej kiepsko choc jakis wieczorek wygospodaruje ale najblizsza sobota bez problemu. co wy na to???

Opublikowano

BarthPL u mnie w grę wchodzą tylko weekendy :> jeżdżę ciągniczkiem siodłowym i zjeżdżam tylko na weekendy ale postaram się dowiedzieć o której m/w zjadę w sobotę i dam znać

Opublikowano

Jestem rowniez za najblizszym weekendem a najbardziej za niedziela. Miejsce i godzina do ustalenia :).

Opublikowano

Chętnie bym do Was wpadł,ale niestety w ten weekend wyjeżdżam. Może następnym razem spotkamy się w większym gronie :cool:

Opublikowano

Chętnie bym do Was wpadł,ale niestety w ten weekend wyjeżdżam. Może następnym razem spotkamy się w większym gronie :cool:

do KCH przyjeżdżasz, gościnna miejscowość :naughty:

Opublikowano

do KCH przyjeżdżasz, gościnna miejscowość :naughty:

i po drodze do OP zawita :tongue4:

Opublikowano

Do Łodzi chłopaki jadę z siostrą :naughty: Na chrzciny. Gadalem z Gugasem i mamy sie zdzwonić.

Ja już się Wisły nie mogę doczekać jak Was zobaczę mordy Wy moje :drunk: