Opublikowano 11 Listopada 201510 l Nie wiem jak wy, ale ja dołączam się do pozwu zbiorowego podobno można kilka tys. wyjąć nie ładując wielkich pieniędzy w prawników, ponieważ kancelarie są nastawione na zysk procentowy z odszkodowania jakie może każdy z nas dostać. Przemyślcie temat.
Opublikowano 11 Listopada 201510 l https://m.facebook.com/Afera-Spalinowa-994031970619670/lub https://m.facebook.com/KancelariaSwiecaiWspolnicy/ nad nimi się zastanawiam jutro wstąpie do tych drugich (Ci pierwsi wiem już co oferują) i podejmę decyzję. Żeby nie było że reklamę robię napewno są także inne kancelarie co ten temat ogarniają.
Opublikowano 12 Listopada 201510 l Chyba tytuł postu powinien być "wezwanie na serwis 189" a nie 198 , może jakiś mod niech to zmieni. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 14 Listopada 201510 l Benzyniaki do 3.0 pojemności tak samo zaliczają się do afery spalinowej więcej szczegółów nie znam.
Opublikowano 14 Listopada 201510 l Jaki uszczerbek odnieśliście, że się na ten pozew tak zbieracie, zapytam? Wyrwać kaskę? Byłem wczoraj w serwisie i po nowym roku mają wszystkie kwalifikujące się auta "naprawiać". W jaki sposób? Nie ma jeszcze żadnych instrukcji. Tak więc ja do serwisu aso już nie pojadę bo jak ktoś wjedzie to i tak wyjedzie "naprawionym" autem choćby tego nie chciał. Edytowane 14 Listopada 201510 l przez vvalery
Opublikowano 14 Listopada 201510 l Ja nie będę ukrywał, że jeśli można zarobić kilka tys. to czemu nie. Poza tym fakt faktem Vag oszukał nas. Edytowane 14 Listopada 201510 l przez Kodzak33
Opublikowano 14 Listopada 201510 l Biorąc pod uwagę lichwiarskie ceny serwisu to czemu nie. - PS. Wymiana kół z oponami zimowymi, umówiony na 14.00. Przybywam 13.45 a wyjeżdżam z serwisu o 16.30 kur.. mać biedniejszy o 212 zł za przełożenie i hotel dla opon. Na wiosnę zabieram letnie i ostatni raz się z nimi widzę. No chyba że na pozwie. - Edytowane 15 Listopada 201510 l przez vvalery
Opublikowano 26 Listopada 201510 l Podali już, że wymienią tylko oprogramowanie w 2.0 TDI. Podobno moc zostanie na dotychczasowym poziomie. A wiec kicha...
Opublikowano 26 Listopada 201510 l Wczoraj pokazywali jak zamierzaja 'uzdrowic' 2.0TDI dokladajac kawalek rurki z kratka w srodku + update software. Moc nie powinna spasc, spalanie nie powinno wzrosna: tyle wg VW z konferencji prasowej z wczoraj. Jako inzynier wiekszej glupoty i przekretu nie widzialem...
Opublikowano 26 Listopada 201510 l No jeśli soft będzie oszukiwał jak oszukuje, tylko będzie niemożliwy do wykrycia, to może zadziałać.
Opublikowano 26 Listopada 201510 l kawalek rurki z kratka w srodku + update software. To jest ich sposób na 1.6 TDISposobem na 2.0 TDI jest tylko soft.
Opublikowano 26 Listopada 201510 l To po co było się narażać, kombinować, jak z odpowiednim softem spełnia wszystkie normy? Trochę to śmierdzi.
Opublikowano 26 Listopada 201510 l Trochę to śmierdzi. Mam nadzieję, że jak coś przekombinują to ich amerykańce przydymiają. Ja pojadę zmienić soft do ASO na końcu. Może już będzie wiadomo co i jak. Jak się okaże, że mój samochód ma stracić na którymkolwiek parametrze bez uzyskania jakiś korzyści to odpuszczę sobie wymianę. (soory środowisko naturale)
Opublikowano 28 Listopada 201510 l Jak tam wjedziesz to już wyjedziesz z nowym softem, choćbyś nie chciał. -
Opublikowano 6 Stycznia 201610 l Ja dzwoniłem wczoraj do krotosickiego w wa-wie i serwisant powiedział mi, że nie mają jeszcze żadnych instrukcji z centrali dotyczących procedury naprawy. Mówił jeszcze, że sam jest ciekaw bo jego audica też się łapie.