damianj97 Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Witam Serdecznie. Mam problem z Gazem w mojej audi dokładnie mówiąc Falują obroty (tylko na gazie) , gaz mam zwykły na 1 wtrysku i mam zaklejony troszkę dolot ponieważ nie chce mi pracować inaczej na gazie. Co może być przyczyną? Za pomoc z góry dziękuje
jacek70 Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Sprawdź błędy oraz udaj się do gaziarza na kontrolę. Filtr zmieniany?
damianj97 Opublikowano 17 Października 2015 Autor Opublikowano 17 Października 2015 Sprawdź błędy oraz udaj się do gaziarza na kontrolę. Filtr zmieniany? Nie zmieniałem.
jacek70 Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Możliwe że jest zapchany i to jest powodem.
darko Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 filtr gazu nie ma nic wspólnego z falowaniem obrotów, przyczynami mogą być zabrudzona przepustnica, lewe powietrze, mam zaklejony troszkę dolot ponieważ nie chce mi pracować inaczej na gazie. po tym można wywnioskować,że reduktor już swoje przeżył,skoro nie można go normalnie ustawić, przy tej instalacji i zapchanym filtrze gazu objaw jest taki,że ja mu w gaz a on i hu hu nie chce jechać.
damianj97 Opublikowano 18 Października 2015 Autor Opublikowano 18 Października 2015 Dzięki Chłopaki za pomoc od następnego tygodnia będę ogarniał to
Rekomendowane odpowiedzi