Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Czy ta nawigacja bedzie wystarczajaca?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was koledzy i kolezanki :)

mam takie pytanie jakie nawigacje polecacie? kwota to 400-500 zl max i chodzi mi tylko o mape Polski zeby byla ok i zeby mozna bylo bez problemu zaktualizowac ja w kazdym momencie :)

co powiecie o takim czyms?

http://www.tylkogps.pl/product.php/1,25/5347/MIO-Moov-200pl-z-MioMap-PL-Polska-.html

z gory dziekuje za odp

pzdr Tobi_one[br]Dopisany: 08 Listopad 2008, 19:34_________________________________________________dzieki za odp :(

Opublikowano

Spokojnie nie obrażaj sie zaraz, dużo ludzi jest poza domem dzisiaj.

Może ci wystarczyć ta nawigacja, ja osobiście polecam palmtop MIO P360 kosztuje kolo 700 zł, a instalujesz mapy jakie chcesz.

Sam na takim jeżdżę i jestem zadowolony. Do zbieraj trochę kasy i kup cos lepszego. Nie chciałem sie przekonać do palmtop ale teraz jestem zadowolony.

Opublikowano

Kolego, ja polecam nawigacje Garmin 205 GP, nie jest duża a na allegro można kupić bez problemu za trochę ponad 500zł, to przykładowy link: http://allegro.pl/item480230149_nawigacja_garmin_nuvi_205_gp.html

Nawigacja jest świetna, pokazuje bardzo szczegółowo drogi. Bardzo polecam nawet ta wielkość jest zdecydowanie wystarczająca. Mamy właśnie taką i naprawdę polecam, nie za droga, nie trzeba sie z nią bawić w instalowanie map.

Jesli do 500zł to możesz kupic Garmin nuwi 200 GP za mniej, np. : http://allegro.pl/item475951318_nawigacja_gps_garmin_nuvi_200.html

Opublikowano

Ja bym mogl polecic Mio Moov 330e, nowa nawigacja, mozna odblokowac i zaladowac automape.

kupowalem navi dla ojca wiec troche poczytalem i w koncu wybralem ta.

na allegro znalazlem za 580zl, w saturnie 800zl.

pozbawiona wszelkich wodotryskow czyli mp3 i innych pier**l

Opublikowano

Nikt nie napisał czy w tych nawigacjach Garmin jest bezpłatna aktualizacja map? a na tym chyba koledze Tobi_one zależy, ja mam Larka na ktorym była MapaMap, po odblokowaniu można zainstalować Automape,TomTom,Autopilota itp. tak wiec do wyboru do koloru,Wiadomo, sprzęt nie jest z górnej półki ale tez nie jest drogi,jeśli ma być do samej nawigacji to według mnie wystarczy.

Pozdro :)

Opublikowano

na poczatku o niej myslalem, jednak zdecydowalem sie na ta ktora polecilem Tobie.

jest nowsza, ma jakies tam lepsze mechanizmy i bla bla bla rozne inne;)

w sumie wedlug porównywarki

roznia sie tylko (az) wielkoscia ekranu, ale jak czytalem opienie ludzie byli z tej 330 zadowoleni, mowili ze nowsza, szyba etc.

Opublikowano

Jeśli chodzi o te mio co podałeś to nie jest takie złe, tylko niewiem jakie ma pokrycie Polski :mysli: Jeśli nie będzie Ci pasowała mapa/nawigacja która jest tam wgrana to zawsze możesz wgrać inną np.Automape która chyba jak na razie ma największe pokrycie .

PS.Na allegro można to mio kupić za 319zł :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

za 293 zl wylookalem :P ale nie wiem czy nie dozbierac i nie kupic troszke rozbudowanej z wieksza iloscia panstw np europy zachodniej

jestem laikiem w temacie nawigacji i czy ktos mi moze powiedziec czy jak kupie ta Mio 200 PL np ta najprostsza to czy do niej moge wgrac sobie wlasnie wieksza ilosc panstw?? bo jesli tak to chyba biore ja