Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Kasowanie inspekcji bez komputera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli w moim przypadku tylko vag z tego co przeczytalem :( dzieki

nie tylko-w linku od Cubra masz fotke-zrob tak samo,jak w opisie na fotce :wink4:
Opublikowano

u mnie z przyciskami A i B to chyba nie dziala,no chyba ze cos zle zrobilem ale chyba nie,poza tym cuber napisal wyraznie z w moim modelu tylko vag, a tak z ciekawosci co to jest long life?

Opublikowano

u mnie z przyciskami A i B to chyba nie dziala,no chyba ze cos zle zrobilem ale chyba nie,poza tym cuber napisal wyraznie z w moim modelu tylko vag, a tak z ciekawosci co to jest long life?

ja mialem z 97 i poszlo na przyciski-wiec nie wydaje mi sie,zebys mial cos innego-napisz ,jak ty robisz
Opublikowano

Witam w mojej b7 2007r z kolorowym fisem dało się wykasować ręcznie :)

Opublikowano

Jeszcze ja potwierdze że w B7 (BPW) przy kolorowym fisie i prawdopodobnie trybie LL da się skasować ww kombinacją klawiszy.

A czy jest na pewno LL to bedę wiedział jak "---" znikną i pokaża sie km.

Opublikowano

a no właśnie Bieniek u mnie też wykasowałem wtedy :naughty: dzięki :wink4:

Opublikowano

tak jak kolega pisze da się to w ten sposób zrobić mi w B6 też mechanik tak robił (podpatrzyłem) ale szczegółów nie znałem.

A co do późniejszych km to może się to pojawić nawet po przejechaniu kilku tysięcy km :shocked: wiem bo sam się wystraszyłem gdy po przejechaniu ok 300km nic nie wyskoczyło... ale jak się okazało to kwestia czasu :>