marky2552 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 witam gdy kupiłem to autko to jak wkładałem kluczyk do drzwi to otwierały się wszystkie drzwi natomiast ostatnio coś poklikałem na pilocie i teraz jak wkładam w drzwi kierowcy kluczyk to otwierają się tylko drzwi kierowcy reszta pozamykana z pilota działa otwarcie wszystkich drzwi natomiast jak włożę kluczyk i przekręcę w celu zamknięcia to zamykają się wszystkie drzwi
Robero321 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Selektywny zamek masz ustawiony w MK
marky2552 Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 Więc jak to zmienić ?
Robero321 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Dział Warsztat i opis funkcji MK tam jest wszystko opisane Ktoś Ci to przekodował czy tak było od początku ?
marky2552 Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Od początku dało sie otwierac drzwi z kluczyka wszystkie sie otwierały coś poklikałem na pilocie i lipa tera z kluczyka otwierają się tylko drzwi kierowcy Edytowane 25 Października 2015 przez marky2552
bombel8407 Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Sprawdź połączenie między drzwiami kierowcy a słupkiem w tej czarnej harmonijce. Ja miąłem taki przypadek sam że z kluczyka zamykał wszystkie drzwi a otwierał tylko kierowcy z pilota to samo. Okazało się że mam przerwana wiązkę. Polutowałem kabel i wszystko wróciło do normy.
marky2552 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Właśnie z pilota wszystkie otwiera a z kluczyka tylko kierowcy ale sprawdze Wiązka ok ale dalej to samo nie mam już siły do tego Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi