Lolo-Krk Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Witam. Jeśli temat w złym miejscu proszę o przeniesienie. Zatem mam takie pytanko: Posiadam zawieszenie Gwintowane z niższej półki :-) i troche mi się znudziło. Znajomy ma VW Passata B5 z 99r z silnikiem 1,8 20V 125Km i chmętnie przytulił by odemnie ten gwint. Tylko teraz pytanie czy podejdzie? Ma ktoś takową wiedze? Przekładał ktoś coś z A4 b5 do paska b5? Ktoś coś? Poważnie nikt nic niewie
woytazz Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Przód będzie pasował P&P, tył z tego co wiem nie
Lolo-Krk Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Opublikowano 2 Listopada 2015 Oj to kiepsko,a niewiesz czy nieda się jakoś przerobić czy coś w tym stylu-ale i tak dzieki za pomoc
woytazz Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Nic nie przerobisz niestety, pasek b5 ma oddzielnie sprężyny i oddzielnie amortyzatory z tyłu.
Lolo-Krk Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 Aha, ale dobrze że choć Przód pasuje, a tył to najwyżej sobie gdzieś znajdzie
Rekomendowane odpowiedzi