kuba-1255 Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Witajcie, Mam problem, a mianowicie od ostatnich 2-3 tygodni spalanie wzrosło mi o 2-3 litry i gdy jadę spokojnie: 100 km/h auto pali 8.5 litra, wcześniej paliło około 7l. Na ostaniam baku zrobiłem 500 km, wcześniej robiłem 700 km. Ale objawy są nie tylko w spalaniu, ale także auto słabo się toczy tzn. Po puszczeniu gazu powinno się toczyć, a ono odrazu czuć ze hamuje. Takie mam odczucie i jeszcze strasznie skrzypia hamulce z tyłu ale tylko przy cofaniu. I także słychać coś jakby szumi,skrzypi cały czas od ruszenia, głos dobiega z tyłu. Ma ktoś pomysł co może być przyczyną ? Problem pojawił się nagle, a nic nawet nie wymieniałem.
jacek70 Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Weź furę na podnośnik i posprawdzaj koła czy lekko się obracają. Może ręczny nie całkiem odbija?
kuba-1255 Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Opublikowano 1 Listopada 2015 No mam taki zamiar, ręczny elektro mechaniczny. To nie mam wpływu na niego.
jacek70 Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Tym bardziej weź ręczny pod uwagę. Może to właśnie jego wina?
kuba-1255 Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Opublikowano 1 Listopada 2015 Ale mógł by nie opuszczać do końca ? Bardzo możliwe, bo jest coraz gorzej.
Rekomendowane odpowiedzi