vincent-1987 Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Hej ! Poleciłby ktoś, gdzie dać alufelgi do renowacji ( lekko przytarte ranty + malowanie proszkowe). Najlepiej gdzieś kuj-pom.
bartekzks Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Dobre pytanie przyłączam się do niego i przy okazji prostowanie gdzie kto poleca??? Edytowane 4 Listopada 2015 przez bartekzks
vincent-1987 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 Dobre pytanie przyłączam się do niego i przy okazji prostowanie gdzie kto poleca??? Liczyłem, że coś może w Toruniu będzie...
jedrekx Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 w Bydgoszczy na pewno ulica Miechowska, numeru telefonu nie znam, cen też nie.. ja Speedliny będę musiał dać do wyprostowania, zrobienia rantów i pomalowania.. wiem, że w Raf Car w Bydgoszczy, w Starym Fordonie też to robią. ja w zimie pojeżdżę i popytam o ceny..
FABAFCB10 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 W moich okolicach znajomy robi felgi polerowanie itp mogę podać namiary i link do zdjęć jego prac
Rekomendowane odpowiedzi