KamilGRL Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Witam wszystkich, chciałbym byście rzucili okiem na tą fotkę. Pewnie leci spod jakiejś uszczelki tylko jakiej i ile by mnie ona kosztowała ??? Z góry dziękuje
KamilGRL Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 Coś nie mogę jej wstawić :/ http://www.directupload.net/file/d/4166/oyyuoo4z_jpg.htm
jacek70 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Wyciek spod dekla. Tam idzie korkowa uszczelka i trochę gumy.
KamilGRL Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 yhym orientujesz się ile mogłaby taka kosztować i czy trudno ją wymienić ??
neoxpl Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 A4 posiada gumowe uszczelki i koszt okolo 20zl wymiana prosta odkrecasz srobki wmieniasz i skrecasz. Wysłane z mojego myPhone Qsmart Premium przy użyciu Tapatalka
KamilGRL Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Opublikowano 10 Listopada 2015 A4 posiada gumowe uszczelki i koszt okolo 20zl wymiana prosta odkrecasz srobki wmieniasz i skrecasz. Wysłane z mojego myPhone Qsmart Premium przy użyciu Tapatalka ok dzięki wielkie w czwartek ogarnę temat
Rekomendowane odpowiedzi