leewang Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Hej, Koledzy jako że nie mogę znaleźć na allegro błotników w zadowalającym mnie stanie, postanowiłem że może ktoś podjąłby się naprawy. Nie ma jeszcze tragedii więc może uda się je uratować. Od wewnątrz na rancie na prawym i lewym błotniku zaczęła pojawiać się rdza. Czy możecie polecić dobry zakład lakierniczy w Krakowie który by się tym zajął? Może na razie zabezpieczyć przed zimą a po zimie polakierować to na porządnie? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam
werbel Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/284380-blacharz-z-krakowa-lub-okolic/?p=4106899
jacek70 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Nowa Huta w Branicach . Dobry lakiernik , telefon mogę podać w razie potrzeby.
władysław Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Jeśli to jeszcze aktualne, to ja robiłem ostatnio taka usługę, ale w Myślenicach i jak na razie jestem zadowolony. Jak coś to pytaj.
Rekomendowane odpowiedzi