Senny Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Cześć wszystkim forumowiczom! Chciałbym się pochwalić swoim zwyczajnym B5. Auto kupiłem w lipcu '14 roku, po długich poszukiwaniach. Priorytetem była A4-rka lecz 1.9 TDI 110KM, ale większość aut, które oglądałem nie nadawała się do jazdy. Po jakimś czasie trafiła się moja B5-tka, która od razu wpadła mi w oko. Największym problemem był silnik 1.6, ale jako świeży kierowca stwierdziłem, że na początek starczy. Po miesiącu jazdy stwierdziłem jednak, że nie starczy . Od pewnego czasu zacząłem ją sobie delikatnie modzić. Co wpadnie mi jakaś kasa to zostaje przeznaczona na mój samochód. Dobra, koniec tego gadania. Przejdę do tego co jest w samochodzie A4 B5: Silnik rodem z muscle car'ów 1.6 ADP Rocznik '95 Podtlenek LPG III generacji BRC Zawieszenie gwintowane TA-Technix (komplet 4 kół) Lampy tył II lift Na wiosnę wymieniony kompletny wielowahacz MasterSport Radio JVC + skrzynia Fusion w kufrze Głośniki w tylnej półce Magnat Alufelgi 17" kierownica z S4? Plany: Inne alufelgi 17/18" Lampy przód polift USA Klapa bagażnika USA Zderzak przód S4 Swap na 1.8T 150/180KM Może w dalekiej przyszłości Airride Fotki (na początku): Fotki (obecnie): Edytowane 15 Listopada 2015 przez Senny
Lukaszhenleys Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Fajna ogarnieta furka.Moj wujaszek mial taki silnik w swojej a4 i nawet to jechalo Pozdrawiam
KMY DODEKk Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Dobra duperka, ten kolor mi się podoba☺ muszę tez takie lampy na tyl wsadzić są mega ?
dliwski Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Nigdy nie byłem fanem naklejek i w zasadzie tylko to mi w Twojej A4 nie pasuje ale wiadomo, to Twój samochód
Senny Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Opublikowano 15 Listopada 2015 Naklejki będą zerwane, tylko tak jakoś ciągle o tym zapominam
Pavetti Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Kolego i jak tam postępy, bo temat ucichł? Sam latam 1.6 i powiem, że jak ktoś się nie ściga, to nie ma sensu wymieniać. Poza tym wiesz co tam jest i w jakim stanie. Czy swap będzie się opłacał? Auto ładne, przyłączam się do obserwacji. Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi