Zivia Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Witam. Mam taki problem powyżej 120 autko zaczyna mi płynąć to znaczy odbija lekko w lewo po czym wraca. Mam założone 4 x nowe opony montero 3 w zakrętach trzyma się dobrze w sobotę byłem żeby sprawdzili mi zbieżność i pan mi powiedział że mam do wymiany dwie tuleje wahaczy górnych a prawa strona jest w porządku ktoś ją zrobił wcześniej i że muszę wymienić całe wahacze bo samych tulei nie da się wymienić i proszę mi powiedzieć czy to może być przyczyna tego pływania i czy przy okazji wymienić coś jeszcze a i czy da się wymienić same tuleje czy to gra nie warta świeczki i jakiej firmy kupić te wahacze ??
lukaszooo Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Wahacze górne kosztują ok 60-80zl za sztukę wiec nad czym się zastanawiać.
zagryzamchlebem Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Efekt "pływania" auta może być również spowodowany zużyciem tulei na tylnej belce.
Zivia Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Opublikowano 16 Listopada 2015 Aha to nic jutro jad do mechanika niech sprawdza Dzięki ;p
cabanmat Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 My nic tu nie wywróżymy na odległość po prostu jakiś element zawieszenia ma luzy. Przed mechanikiem możesz jeszcze wjechać na ścieżkę w jakiejś SKP.
icemerc Opublikowano 23 Grudnia 2015 Opublikowano 23 Grudnia 2015 tuleje belki tył. Mialem to samo, po wymianie leci jak po sznurku
Janusz Łachacz Opublikowano 25 Grudnia 2015 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Efekt "pływania" auta może być również spowodowany zużyciem tulei na tylnej belce. Częsty przypadek. sprawdzałeś?
zwalowy Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 u mnie plywanie przy duzych predkosciach bylo spowodowane wyjepaniem koncowki drazka prawego
Rekomendowane odpowiedzi