HiRide Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 ooo to nie wiedziałem że liczniki w B7 już da się zrobić, swoją drogą musi ten zabieg trochę kosztować, ciekaw jestem ile ... b7 produkowano od 2005 roku a licznika i reszta ta sama co w b6 wiec jaki to problem ? w b8 to tez nie problem jak i w kazdym innym aucie slyszalem ze sa problemy ale musialo chodzic najwidoczniej o B8 wierz mi ze nie ma problemu :)wystarczy odpowiednia kasa...czlowiek potrafi praktycznie wszystko i nawet nie musi miec stycznosci z kimkolwiek kto programuje i produkuje liczniki zeby przy nich grzebac jak mu sie podoba
AndyN Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 Wlasnie sie dowiedzalem ze moja niunia ma troszke wiecej tys najechane niz wskazuje na to licznik Cofnęli tylko przebieg wyświetlany na wyświetlaczu deski rozdzielczej czy także ten w kontrolerze silnika? VagCom'em 704 (nie wiem jak to jest ze starszymi wersjami programu) można odczytać przebieg z kontrolera silnika. U siebie odczytałem
boberek Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 no to miałes szczęscie bo nie w kazdym to działa np u mnie nie działa nawet 7 ani 8 pokazuje taki jaki jest na liczniku co jest nie zgodne z prawdą
AndyN Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 pokazuje taki jaki jest na liczniku co jest nie zgodne z prawdą Mogli przekodować oba 'liczniki'. Takie szpece też są, niestety ...
boberek Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 pewnie tak ale jakos sie tym ni eprzejmuje
Rekomendowane odpowiedzi