damcio335a Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Witam od jakiegoś czasu zauważyłem ze podczas deszczu tylna wycieraczka raz działa a raz nie, czasami przez całą drogę nie działa a jak zajade do domu wyłączne silnik i wezmę go tylko na zapłon to czasami załapie i dziala, nie wiem co moze sie tam dziać. Miał kiedyś ktoś taki problem? Co tu może nie łączyć ze raz się włączy a raz nie
jacek70 Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Sprawdź wiązkę przewodów przy prawym zawiasie klapy , może to tam nie łączy?
przemek882 Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 U mnie jest podobnie tylko ze wycieraczka żyje własnym życiem. Manetka w pozycji wyłączonej a wycieraczka robi co chce raz szybciej raz wolniej. Zauważyłem ze jak podniose klapę to przestaje działać. Może ktoś wie co jest grane? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
shakal Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Sprawdzić kable miedzy klapą a budą. Na 90% cos sie przetarlo i robi zwarcie jakieś. Wysłane z iPhone
przemek882 Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Ok dzięki spróbuję. Aha jak ściągnąć ten plastik z klapy? Bo jak nie znajdę przyczyny to będę musiał odłączyć silniczek Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi