jordan233 Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam Skanowałem ostatnio autko i wyskoczyło mi 16500 - Engine Coolant Temp. Sensor (G62): Implausible Signal P0116 - 35-10 - - - Intermittent Co to jest? Jakiś czujnik?,ktoś ma fotki tego czujnika lub numer katalogowy,i co muszę sprawdzić.
rav Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Najprawdopodobniej do wymiany czujnik G2/G62 (2 w 1 ) G62: czujnik określający temperaturę płynu w układize chłodzenia na potrzeby ECU; G2: czujnik określający temperaturę płynu w układize chłodzenia na potrzeby wskaźnika na desce rozdzielczej.
PAWEL69 Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam Skanowałem ostatnio autko i wyskoczyło mi 16500 - Engine Coolant Temp. Sensor (G62): Implausible Signal P0116 - 35-10 - - - Intermittent Co to jest? Jakiś czujnik?,ktoś ma fotki tego czujnika lub numer katalogowy,i co muszę sprawdzić. Witam http://www.a4-klub.pl/smf/ajm_awx_avf_avb_lokalizacja_czujnikow_oraz_elementow_wykonawczych-t45015.0.html PS. używaj opcji Pozdrawiam
rav Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam Skanowałem ostatnio autko i wyskoczyło mi 16500 - Engine Coolant Temp. Sensor (G62): Implausible Signal P0116 - 35-10 - - - Intermittent Co to jest? Jakiś czujnik?,ktoś ma fotki tego czujnika lub numer katalogowy,i co muszę sprawdzić. Witam http://www.a4-klub.pl/smf/ajm_awx_avf_avb_lokalizacja_czujnikow_oraz_elementow_wykonawczych-t45015.0.html PS. używaj opcji Pozdrawiam W silniku AAH jest troche inne rozmieszczenie czujników niż w ajm, awx, avf, avb. Tak więc ten link chyba nie będzie pomocny
jordan233 Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam Skanowałem ostatnio autko i wyskoczyło mi 16500 - Engine Coolant Temp. Sensor (G62): Implausible Signal P0116 - 35-10 - - - Intermittent Co to jest? Jakiś czujnik?,ktoś ma fotki tego czujnika lub numer katalogowy,i co muszę sprawdzić. Witam http://www.a4-klub.pl/smf/ajm_awx_avf_avb_lokalizacja_czujnikow_oraz_elementow_wykonawczych-t45015.0.html PS. używaj opcji Pozdrawiam W silniku AAH jest troche inne rozmieszczenie czujników niż w ajm, awx, avf, avb. Tak więc ten link chyba nie będzie pomocny Dokładnie to samo chciałem napisać,ale gdzie on się właśnie znajduje w AAH???
PAWEL69 Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Witam Skanowałem ostatnio autko i wyskoczyło mi 16500 - Engine Coolant Temp. Sensor (G62): Implausible Signal P0116 - 35-10 - - - Intermittent Co to jest? Jakiś czujnik?,ktoś ma fotki tego czujnika lub numer katalogowy,i co muszę sprawdzić. Witam http://www.a4-klub.pl/smf/ajm_awx_avf_avb_lokalizacja_czujnikow_oraz_elementow_wykonawczych-t45015.0.html PS. używaj opcji Pozdrawiam W silniku AAH jest troche inne rozmieszczenie czujników niż w ajm, awx, avf, avb. Tak więc ten link chyba nie będzie pomocny Dokładnie to samo chciałem napisać,ale gdzie on się właśnie znajduje w AAH??? No przepraszam :embarrassed: ale plama Nie doczytałem ... jutro w pracy sprawdzę w ETCE i wrzucę screna Pozdrawiam [br]Dopisany: 11 Listopad 2008, 20:04_________________________________________________witam zgodnie z obietnicą.....
jordan233 Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Opublikowano 12 Listopada 2008 Wielkie dzięki,a nie wie ktoś ile taki czujnik kosztuje i jaki kupić(marka)
PAWEL69 Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Wielkie dzięki,a nie wie ktoś ile taki czujnik kosztuje i jaki kupić(marka) [/quote Tylko ori w ASO koszt ok 87pln.
mczekaj5 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Koledzy a na czym polega wymiana takiego czujnika, bo w sumie jestem daleko od autka i nie mam możliwości sprawdzenia jak to wygląda, widziałem lokalizację i mam pytanie czy to się jakoś wykręca czy wsuwa normalnie? Na zgaszonym silniku rozumiem tak...? czy polecacie wymianę w ASO...? czy można samodzielnie ?? I czy po wymianie znikną same błędy czy należy je zlikwidować przez Vaga ?
Rekomendowane odpowiedzi