Opublikowano 18 Listopada 200817 l Autor Co do pewnego Vagowanka to odpłatne są (40zł) za podpiecie w Owni u Jasia Głodka o znam tego pana, u niego wymieniałem wahacz, właśnie miałem się go pytac o vaga i zapomniałem
Opublikowano 18 Listopada 200817 l Polecam go ogólnie w naprawach co do vagowania to niestety logów nie robi jeszcze ale błędy itp skasuje
Opublikowano 18 Listopada 200817 l Polecam go ogólnie w naprawach co do vagowania to niestety logów nie robi jeszcze ale błędy itp skasuje o super w reszcie ktoś z polecenia bo jeszcze nikogo sam nie wypróbowałem, zawsze to bezpieczniej niż testować a w czym się specjalizuje? czy to może taka złota rączka co to we wszystkim może podłubać Ja jak tylko sprowadziłem z rozrządem olejami i filtrami byłem w Puławach i tam też się zVAGowałem (w cenie usługi) ale teraz fachura połamany w gipsie leży więc nie ma co jechać
Opublikowano 8 Grudnia 200817 l Autor Tak sobie pomyślałem, żeby trochę chromu dodać no i oczywiście felgę większa. Typ padł na s-line 17' No i kolega Piotrek zrobił takie małe VT (wazelinka dla niego ) Co o tym sądzicie koledzy :gwizdanie: Wszelkie sugestie mile widziane
Opublikowano 9 Grudnia 200817 l efekt super,,tak nie wiele potrzeba aby autko nabrało charakteru,,zastanawia mnie tylko jedno...od kupna do poczynionych zmian minelo pewnie troszke czasu???? a jak to mozliwe ze tlo ciągle to samo???? pzdr.
Opublikowano 9 Grudnia 200817 l Bo to jest kolego mojej roboty Vt - virtual tunning :gwizdanie: Taki efekt końcowy chce kolega uzyskać
Opublikowano 9 Grudnia 200817 l Autor ...od kupna do poczynionych zmian minelo pewnie troszke czasu???? a jak to mozliwe ze tlo ciągle to samo???? pzdr. hehehe, bo to jest tylko VT, a autko dopiero co kupione, jakieś 2 miesiące w kraju pozdro[br]Dopisany: 09 Grudzień 2008, 11:39_________________________________________________a swoją drogą, te auta w te tle stoją zawsze w tym samym miejscu
Opublikowano 17 Grudnia 200817 l Nie wypowiadałem się jeszcze na temat tego złomka Gratuluję ładnej i przede wszystkim z prawdziwym przebiegiem A4reczki Jak założysz jakieś fajne felgi to będzie kox malina i jeszcze tylko jakiś xenon w lampki by się przydał Graty furki, dbaj o nią
Opublikowano 17 Grudnia 200817 l Autor No dzięki Rafał, to moje oczko w głowie Felgi założę na wiosnę, pewnie wzór s-line, tak jak na VT,a xenon na dniach się pojawi
Opublikowano 17 Grudnia 200817 l Autor planów jest sporo, ale wszystko zależy od kasy ale pewnie będzie chips u Rogala chodzi mi też po głowie navi
Opublikowano 23 Grudnia 200817 l Bardzo ładne autko, jedyny słuszny kolor i nadwozie tylko pogratulować.
Opublikowano 9 Lutego 200917 l Autor dzięki [br]Dopisany: 23 Grudzień 2008, 20:47_________________________________________________No i xenon kupiony, ale niestety jedna przetwornica padła po włączeniu Narazie czekam na wymianę :gwizdanie: Ale zamontowałem LED'y Fotki wrzuce jak już całość będzie gotowa [br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 01:00_________________________________________________no i są pierwsze mody założone wreszcie xenony barwa 6000k + ledy dodatkowo wyrezałem podłokietnik
Opublikowano 9 Lutego 200917 l Doczekaliśmy się fotek Pogratulować bo jest 6000K ? coś ta barwa na fotkach już wiosną zalatuje - jakaś taka zielonkawa jak to się prezentuje w rzeczywistości? bo coś czuję że aparat nas tu oszukuje. Podłokietnik