aborygen Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 witam po latach bezwypadkowej jazdy nadszedł czas na ten pierwszy raz niestety uszkodzony mam błotnik i jestem umówiony w aso na fotki i wymianę po akceptacji TU i tu moje pytanie - błotnik przyjdzie już gotowy tzn z ori lakierem czy będzie lakierowany w PL ?
Ogi Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Bedzie lakierowany w PL i calkiem mozliwe ze bedzie lakierowany przez firme zewnetrzna jesli salon nie ma wlasnej lakierni.
aborygen Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Opublikowano 28 Listopada 2015 czyli można zapomnieć o ori lakierze i modlić się żeby dobrali dobrze lakier
Ogi Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) co masz na mysli piszac ori lakier ?? jesli chodzi ci o grubosc to lakieruja na nowy zderzak i powinni polozyc podobna grubosc do orginalnej, a kolor jak dobrze dobiora to nie bedzie widac, tzn. na poczatku zawsze widac bo masz jednak czesc ze swiezym lakierem i nie zniszczona warunkami zewnetrznymi powloka ale jak pojezdzisz troche to sie wszystko wyrowna. Nie ma co sie martwic to tylko kawalek plastiku a jak martwisz sie o ewentualan odsprzedaz to popros zeby fotki porobili i by bylo widoczne ze to nie bylo jakies mocne uderzenie. Edytowane 28 Listopada 2015 przez Ogi
aborygen Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Opublikowano 28 Listopada 2015 masz rację fotki przed wymianą muszę zrobić autko dwa miechy w pl i same problemy ;( zobaczymy jak wyjdzie myślę że do miesiąca będzie decyzja z TU
Ogi Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Trzeba byc optymista, dobrego zle poczatki .
Rekomendowane odpowiedzi