House Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Hej, nie daje mi spokoju, do czego służą "oczka" w lusterku, przypuszczam, że są to czujniki, jeden, ten który- patrzy tak jak oczy kierowcy- to czujnik zmierzchowy do automatycznych świateł, ale mam jeszcze drugie oczko, które jest jakby w obudowie lusterka przyklejonej do szyby. Myślałem, że może to czujnik deszczu, ale padał deszcz a wycieraczki się nie włączały i nie ma tam nigdzie funkcji "auto" przy manetce wycieraczek więc pewnie to nie to? Może ktoś podpowie?
orango Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 czujnik zmierzchu, lusterko fotochrom i czujnik deszczu. Czujnik deszczu aktywny jest na 1 poziomie wycieraczek.
Robero321 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 W B6 nie ma czujnika deszczu.Chyba ze ktoś robił rezanie
kubajvc Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 To co to jest za oczko z tyłu w lusterku tez mnie to zaciekawiło teraz . bo to ktore patrzy do kabiny jest po to zeby lusterko wiedziało czy ma sie sciemnic czy rozjasnic jak jakies auto jedzie za nami i daje nam swiatłami po lusterkach . a to oczko ktore patrzy w kierunku jazdy ?
House Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2015 A to które jest w nóżce lusterka? Cyknę dziś o które mi chodzi. Mam trzy. Jedno lusterko tył jedno lusterko przód jedno nóżka lusterka. Czyli te w lusterkach są od fotochromu a to w nóżce zmierzchowe? zresztą chyba łatwo to sprawdzę, w garażu poświecę na to telefonem i zobaczę czy zgasną światła i sam sobie odpowiem na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi