kamil6891 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Witam wszystkich. Ostatnio w mojej B7 powtarza się dziwna sytuacja. Gdy wsiadam i odpalam silnik mam trochę wpadnięty pedał sprzęgła i po dociśnięciu go nie mogę wbić żadnego biegu, muszę pedał troszkę wtedy cofnąć nogą do góry i wtedy już działa w porządku. Jak myślicie czym to może być spowodowane.
Lemens Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Hamulcowy do wymiany + odpowietrzenie sprzegla. Tylko czemu zapowietrzone? Nie cieknie nic między skrzynią a silnikiem?
boguc Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 U żony ostatnio w passacie kruciec do pompy hamulcowej był popękany i taki sam objaw był...może tutaj jest podobnie
kamil6891 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 pod samochodem sucho więc chyba nie cieknie, chyba że bardzo mało i zostaje na osłonie silnika. Ale co dokładnie to trudno powiedzieć, sprawdzę po powrocie do kraju bo teraz nie bardzo mam jak. Ale jakiś czas temu koło wysprzęglika było lekko wilgotno więc może tam coś się dzieje. Zobaczymy za kilka tyg.
Rekomendowane odpowiedzi