H4mm3R Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Naprawdę fajny egzemplarz do kompletu wypadałoby zrobić trójkąt z tylnych drzwi w a'la carbonie...
grzopi Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2015 Dzięki. Trójkąty zrobione tylko ten montaż kłopotliwy i czekają na dobrą porę
dominikS4 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 za***ista A4 wszystko w moim stylu będziesz planował podnoszenie mocy No i co to za felga bo jest świetna Vossen ?Graty
H4mm3R Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 za***ista A4 wszystko w moim stylu będziesz planował podnoszenie mocy No i co to za felga bo jest świetna Vossen ?Graty Nie znam się na felgach, to na wszystko mówi się vossen
Artur_8K0 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Naprawdę piękne auto a co do kierownicy to rzeczywiście nie widać różnicy (na pierwszy rzut oka) bo w rzeczywistości ta z B8 dużo fajniej leży w dłoniach
dominikS4 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 za***ista A4 wszystko w moim stylu będziesz planował podnoszenie mocy No i co to za felga bo jest świetna Vossen ?Graty Nie znam się na felgach, to na wszystko mówi się vossen Wiem ze Vossen ale kur... model mi chodziło...........konkretnie
H4mm3R Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 za***ista A4 wszystko w moim stylu będziesz planował podnoszenie mocy [emoji38] No i co to za felga bo jest świetna Vossen ?Graty Nie znam się na felgach, to na wszystko mówi się vossen Wiem ze Vossen ale kur... model mi chodziło...........konkretnie Jakbyś się chociaż trochę znał to byś wiedział, że vossen nie ma takiego wzoru w ofercie.
grzopi Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Panowie jakie vossen-y są to repliki HRE, mam żonę, dziecko i drugie w drodze wiec nie kupuje felg za 10000 zł PS. Ciesze się ze nie tylko mi się podoba auto pzdr Edytowane 12 Grudnia 2015 przez grzopi
FroS-t Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Śliczna trafiłeś w moje gusta z modami, jedyne co bym zmienił to wywalił chromy po bokach i grill załadował od S4 B7 ale to tylko moja skromna opinia Koło mega, kolor auta również, dodatki w carbonie ogólnie pytanko mam jedno, dokładka z cupry też jest w carbonie? na pewno będę śledził Pozdrawiam !!!
Audi sline Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Jak Carbon na lusterkach? Dawałeś do hudrografiki, oklejenia? Czy ktoś zajmuje sie takimi modami? Ładnie wyglada fura'
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Jak Carbon na lusterkach? Dawałeś do hudrografiki, oklejenia? Czy ktoś zajmuje sie takimi modami? Ładnie wyglada fura' - hydrografika z zewnątrz BTW Fajna sztuka! Edytowane 4 Stycznia 2016 przez akjam
Binek1.8T Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Piękna 2.0 TFSI! Nawet sam bym taka przyjął auto robi wrażenie na fotach a co dopiero na żywo! Podnieś moc i zeby jeździło tak jak wyglada Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Binek1.8T
grzopi Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Opublikowano 12 Lutego 2016 tak hydrografika, wszystkim zajęła się firma 3dcover z Wrocławia - tak dokładka przód również w "carbonie" - grill był z s4 ale szukałem z rs-a i jest - ramki dokoła szyb idą w okleinę i będą w czarny połysk na dniach nowe foty i nowe mody...
fajgi Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) łeee furka bajera !!!....jakieś dokładne dane felg ? szer i et ? bo albo nie doczytałem albo nie ma heh Daj mnie te fotele ehhehehe Edytowane 12 Lutego 2016 przez fajgi
grzopi Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Dzięki za mile słowaA felgi 19/8,5/et 32 Kilka nowych dodatków się pojawi na dniach - hebelki od Porsche już się robią, pozostaje tylko kwestia koloru, ale raczej pomarańcz w S4 B6 znajomego już siedzą )))) - taki mały gift na przód - i tu był problem jak dokładka na tył, bo s-line się znudził a wchodzi wydech z S4 B7 wiec trzeba więcej miejsca na cztery rurki. Ori dokładka z S4 B7 jakoś tak "grzecznie" wygląda więc przyszło takie coś zobaczymy jak to będzie w "ala carbonie" wyglądać tak to ma wyglądać a jak będzie to zobaczymy może nie popęka przy zakładaniu ))) Edytowane 17 Lutego 2016 przez grzopi
fajgi Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 Ciekawa ta dokladka...ciekaw jak ze spasowaniem...oby poszło z gorki:)
grzopi Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Opublikowano 18 Lutego 2016 no i właśnie najlepsze jest to że pasuje niemalże idealnie, dlatego idzie pod hydrografikę bez żadnej obróbki
Rekomendowane odpowiedzi