marcinch001 Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 A jak po zdjęciu głowicy wyglądały kanały - był nagar czy juz dwa rodzaje wtrysku zniwelowały ten problem ?
liquid8p Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Opublikowano 12 Maja 2016 Nie było nagaru, trudno mi powiedzieć czy to od wtryskiwaczy, czy nie. Były tylko zawory wypalone, rozrząd w porządku.
marcinch001 Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Dzięki kolego , niech służy jak najdłużej bezawaryjnie .
liquid8p Opublikowano 7 Września 2016 Autor Opublikowano 7 Września 2016 Wpadł nowy modzik, lusterko fotochrom od WRC Niestety brak instalacji pod fotochrom Elektryk będzie miał co robić w przyszłym tygodniu
liquid8p Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Opublikowano 1 Lutego 2017 W najbliższym czasie wpadnie nowy mod, kto zgadnie co to będzie
liquid8p Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Opublikowano 1 Lutego 2017 7 minut temu, Bristol napisał: Zmiana dekorów? Zgadza się, rzadko spotykane, nie piano i nie carbon Jak myślicie jakie dokładnie?
Bristol Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) 10 minut temu, Rems3006 napisał: Zgadza się, rzadko spotykane, nie piano i nie carbon Jak myślicie jakie dokładnie? Takie jakie ma Kamelus? Edytowane 1 Lutego 2017 przez Bristol
liquid8p Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Opublikowano 1 Lutego 2017 7 minut temu, Bristol napisał: Takie jakie ma Kamelus? Nie, podpowiedź, są podobne do tych które mam założone teraz, ale są wykonane z innego materiału
kamelus_ Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Czyli pewnie te co planowałem wstępnie. Stal szlachetna. Też dość rzadko spotykane
liquid8p Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Opublikowano 1 Lutego 2017 22 minuty temu, kamelus_ napisał: Czyli pewnie te co planowałem wstępnie. Stal szlachetna. Też dość rzadko spotykane Trafiony zatopiony, dokładnie stal szlachetna Udało się dorwać w dobrych pieniądzach
liquid8p Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Opublikowano 1 Lutego 2017 13 minut temu, kamelus_ napisał: Wygrałem coś? Tak, wygrałeś żart... Skarbie co byś zrobiła, gdybym wygrał w lotto? - wzięłabym połowę i cię zostawiła - aha, trafiłem trójkę, masz tu 5zł i pa pa
liquid8p Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Opublikowano 2 Lutego 2017 Dokładny wygląd listewek, które do mnie zmierzają Mają ciekawą fakturę i są ładnie wykończone chromem. Na koniec przed założeniem wrzucę porównanie starych i nowych, bo niektórzy twierdzą że różnicy pomiędzy plastikowymi a tymi nie ma.
kamelus_ Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 Proszę Cie to tak jak mi ostatnia ktoś napisał że moje dekory beaufort można hydrografiką zrobić i jest jak oryginał Taki teorie tu niektórzy sieją że siąść i płakać. Twoje dekory na żywo maja taką jak by strukturę siateczki- super to wygląda. Nie ma porównania do szczotkowanych s-line nie mówiąc już o plastikach. Szkoda tylko że nie występuje konsola środkowa w stali. Oryginalnie z tymi dekorami na konsoli jest black piano.
liquid8p Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Opublikowano 2 Lutego 2017 No właśnie tak to już jest, ale ja się cieszę że udało mi się dorwać te dekory. A reszta niech gada co chce Kiedyś oglądałem a-piątkę właśnie z dekorami ze stali szlachetnej i myślałem że w mojej też takie będą. Czar prysnął po dotknięciu dekorów, zwykły plastik jak w a3 którą kiedyś miałem. Konsola środkowa i wykończenie przy zegarach też powinno być ze stali, szkoda że nie ma. 1
liquid8p Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) Dekory już na pokładzie, na żywo wyglądają o wiele lepiej niż na zdjęciach Tutaj jeszcze porównanie "szczotkowane alu" vs "stal szlachetna": Edytowane 8 Lutego 2017 przez liquid8p
dobry1 Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Dekory są lux aaa piano w tunel ???? ( mam takie dekory w A4 ) Edytowane 22 Lutego 2017 przez dobry1
liquid8p Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Opublikowano 23 Lutego 2017 19 godzin temu, dobry1 napisał: Dekory są lux aaa piano w tunel ???? ( mam takie dekory w A4 ) U mnie w tunelu zostało szczotkowane alu, nie lubię tego piano black.
liquid8p Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Opublikowano 23 Lutego 2017 Nie widziałem tych dekorów w a4, jak możesz to wrzuć zdjęcia.
Rekomendowane odpowiedzi