TazzIsBack Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Hej, witam. Mam problem z zegarem analogowym w mojej Audi, tym kolo obrotomierza. Nie mam pojecia jak go ustawić. Pokretlo przy nim jedynie rozjasnia i przyciemnia podświetlenie. Nie da się go ruszyć do tylu czy do przodu, wiec jak ustawić zegar?
siwy78 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 pociagnij pokretło do siebie i trzymaj
TazzIsBack Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jak pociągnę to czuje opor i nieco boje sie ze go wyrwę. No i jak tak trzymam to cos powinno sie dziać?
siwy78 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jak pociągnę to czuje opor i nieco boje sie ze go wyrwę. No i jak tak trzymam to cos powinno sie dziać? jak pociagniesz i bedzesz trzymał to wskazowka powinna sie krecic tylko nie wyrwij
TazzIsBack Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jak pociągnę to czuje opor i nieco boje sie ze go wyrwę. No i jak tak trzymam to cos powinno sie dziać? jak pociagniesz i bedzesz trzymał to wskazowka powinna sie krecic tylko nie wyrwij Idę sprawdzić, jak wyrwę będzie na Ciebie Zaraz dam znać co i jak Przepraszam za dubel ale z telefonu nie moge edytować postu. Pociagnalem pokretlo do siebie i nic. W pewnym momencie skoczylo i sie ucieszyłem, ale to tylko minuta sie zmienila. Pomocy
siwy78 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 jak pociagniesz i trzymasz to powinien sie obracac minutnik to niestety nie mam pojecia
marcin_franz Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Nikt nic nie wie więcej? To pewnie cos się zepsuło.
Dykcio Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 u mnie trzeba pociągnąć i następnie przekręcić, tylko nie pamiętam w którą stronę, wydaje mi się, że w przeciwną stronę niż regulacja oświetlenia.
Dykcio Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 U mnie trzeba przekręcając użyć trochę siły, spróbuj poprzekręcać (wydaje mi się, że w lewo - ale nie na pewno)
z.i.o.m. Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 To ja się podepnę pod temat z takim pytaniem: Czy da się analogowy zegar COFNĄĆ? Chodzi mi o zmianę czasu na zimowy. Zwyczajnie nie mam ochoty trzymać za pokrętło i czekać aż zegarek obróci 11 godzin...
matush101 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 To ja się podepnę pod temat z takim pytaniem: Czy da się analogowy zegar COFNĄĆ? Chodzi mi o zmianę czasu na zimowy. Zwyczajnie nie mam ochoty trzymać za pokrętło i czekać aż zegarek obróci 11 godzin... Niestety nie da się cofnąć. Trzeba trzymać tak długo aż minutnik obróci się o 11 godz.
Fenrir Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Ja u siebie ciągnę za pokrętło tyle razy o ile minut muszę przestawić. Próbowałem inaczej ale żadne przytrzymywanie itp. nie zdaje egzaminu, da się tylko po minucie do przodu.
Rekomendowane odpowiedzi