petrosdbz20 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Przymierzam się do wymiany pompy oleju. Jakiego kosztu powinienem się spodziewać? Chodzi mi o to, żeby nie dać się naciągnąć, ale też, żeby nie było podejrzanie tanio. Czy przy wymianie pompy należy jeszcze jakieś elementy wymienić?
Pawcio86 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Przymierzam się do wymiany pompy oleju. Jakiego kosztu powinienem się spodziewać? Chodzi mi o to, żeby nie dać się naciągnąć, ale też, żeby nie było podejrzanie tanio. Czy przy wymianie pompy należy jeszcze jakieś elementy wymienić? w zaleznosci od mechaniora ale to nie sa male pieniadze jak nie robisz u znajomka.... ja tez mialem wymieniac.... nawet kupilem u dzika pompe febi a okazalo sie ze napinacz no i pompa mi sie teraz ostała.... mam ja jeszcze do schandlowania ....
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 200-250 liczą za zwalenie miski do tego zabawe z pompa plus minus 100, szacunkowo możemy podać kwotę 300-400zl w zależności od mechaniora lokalizacji i napotkanych problemów po drodze
FLB Opublikowano 24 Grudnia 2015 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Ja za robote zapłaciłem 200zł ale wymieniałem przy okazji wszystkie filtry, olej i bodajże jeszcze jakiś glamot mały + Założyłem pompę FEBI 30k zrobione i bezproblemowo na razie
matush101 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja za robote zapłaciłem 200zł ale wymieniałem przy okazji wszystkie filtry, olej i bodajże jeszcze jakiś glamot mały + Założyłem pompę FEBI 30k zrobione i bezproblemowo na razie Cześć. Ja za nową pompę płaciłem 250 zł do tego wymiana oleju i filtry, czyszczenie miski w sumie wszystko uczyniło mnie 600 zł.
Rekomendowane odpowiedzi