skinu44 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 hejka myślę wymienić w aucie lampy przednie na Sonar Angel Eyes co myślicie o tych lampach ? Aktualnie mam teraz seryjne firmy BOSH z przeciwmgielnymi żarówkami z przodu, słyszałem że Sonar Angel Eyes po jakimś parują, no i co wtedy z tymi przeciwmgielnymi ? Polecacie wymianę czy zostać przy serii ?
marcin_franz Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 hejka myślę wymienić w aucie lampy przednie na Sonar Angel Eyes co myślicie o tych lampach ? Aktualnie mam teraz seryjne firmy BOSH z przeciwmgielnymi żarówkami z przodu, słyszałem że Sonar Angel Eyes po jakimś parują, no i co wtedy z tymi przeciwmgielnymi ? Polecacie wymianę czy zostać przy serii ? Jak chcesz wymieniać lampy to tylko na ori poliftowe valeo. Nie baw się w żadne nieoryginalne lampy, bo po pierwsze słabo świecą, a po drugie nie wyglądają najlepiej na aucie.
skinu44 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2015 źle nie wyglądają na aucie moim zdaniem http://images38.fotosik.pl/120/7317aee8fffed6cdmed.jpg
Biskup987 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Kolega dobrze powiedział . Pierścienie to pierścienie
Rekomendowane odpowiedzi