zachar29 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 WITAM. Mój problem polega na tym że pare dni temu sprawdzałem bezpieczniki i było wszystko ok oprócz tego że przestały mi działać el.szyby i centralny.po sprawdzeniu na nowo bezpieczników wszystko gra,sprawdziłem pompke w innym samochodzie i działa bez problemu. a szyby i centralny milczą ma ktoś jakiś pomysł?
Bromchit Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ale które bezpieczniki, konkretnie od szyb?
jacek70 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Może kostki idące do pompki nie mają styku ?
zachar29 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ale które bezpieczniki, konkretnie od szyb? drugim razem sprawdziłem wszystie nawet przy przekażnikach
jacek70 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ale które bezpieczniki, konkretnie od szyb?
zachar29 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ale które bezpieczniki, konkretnie od szyb? teraz to żeś mnie zaskoczył bo ja nie mam takiego rozkładu bezpieczników chyba że są jakieś dodatkowe?
zachar29 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2015 Są musisz zanurkować głębiej.. ok zaraz sprawdze Są musisz zanurkować głębiej.. sprawdziłem bezpiecznik wszystko gra,wyczyściłem kostki przy pompce ,prąd dochodzi, teraz zwróciłem uwage że niedziałają mi światła w środku,jak wyjme bezpiecznik i włoze go spowrotem to na sekunde sie zapala światło pod nogami i ostrzegawcze w drzwiach
Rekomendowane odpowiedzi