Pietro3 Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Witajcie :hi:mam takie pytanie. Czy znacie jakieś firmy które byłyby zainteresowane kupnem wina w większych ilościach? Mowa oczywiście o firmach gdzie macie jakiś znajomych co poprostu możecie polecić mój sklep To jest taka mała prośba. A pytam się ze względu na to że mam do wyrobienia niezły limit na ten miesiąc a trochę mi brakuje :wallbash: Za wszelkie informacje będę naprawdę wdzięczny
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Trza było pracować ..klientów szukać ...a nie siedzieć na redtube Polecam książkę telefoniczną i google ..telefon służbowy i szukać klientów
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 sam kup a sprzedasz za miesiąc , proste
Pietro3 Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Opublikowano 14 Listopada 2008 Ragga łatwo mówić Trzeniu wiesz nie dysponuje kwotą bagatela ok 20tys zł.
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Dzwon po restauracjach.. No...jesli to wino kosztuje 5-taka za litr i nosi nazwe "Łzy sołtysa" ..to raczej nic z tego nie wyjdzie [br]Dopisany: Listopad 14, 2008, 05:26:13 _________________________________________________ Ragga łatwo mówić A fajnie było obijać gruche ?
Pietro3 Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Opublikowano 14 Listopada 2008 ragg sluchaj to nie ja zawalilem tylko kumpel z ktorym mam zmiany ... A ja to musze nadrobic jak nie chce dostac golej podstawy :wallbash: :wallbash:
Reggi Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 ragg sluchaj to nie ja zawalilem tylko kumpel z ktorym mam zmiany ... A ja to musze nadrobic jak nie chce dostac golej podstawy :wallbash: :wallbash: O..no to polecam zakupić koledze homonto i ognia do roboty! Zawalił sprawe ..kopa w zadek i niech szuka klientów
Pietro3 Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Opublikowano 14 Listopada 2008 tylko wiesz ja tu pracuje 4miechy a on ponad rok...
Rekomendowane odpowiedzi