Makale Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Poznaję okolice (SP17 nie ?) Dasz linka do tego spray'a co malowałeś to wszystko ? U mnie to średnio wyszło. Jak malowałeś rączkę do podnoszenia foteli ? Zabezpieczyłeś resztę gazetami i w środku malowałeś czy demontowałeś ? Czyściłeś to papierem ściernym ? Prysnąłbym sobie cały schowek bo wygląda dramatycznie. Jak malowałeś tunel, że tak ładnie Ci to wyszło ? Wszelkie rady cenne
pyra111 Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Bardzo ładnie. A jak z dziurami? Sztywno jest i trzęsie ? Nie jest targicznie powiem Ci że auto jest bardziej stabilne i sztywne i robi to co mu każe. Na dziurach wiadomo 18 cali wiec trzeba uważać ale nie odczułem drastycznej różnicy po za tym że prowadzenie zmieniło się na lepsze no i estetyka. Moge polecić Poznaję okolice (SP17 nie ?) Dasz linka do tego spray'a co malowałeś to wszystko ? U mnie to średnio wyszło. Jak malowałeś rączkę do podnoszenia foteli ? Zabezpieczyłeś resztę gazetami i w środku malowałeś czy demontowałeś ? Czyściłeś to papierem ściernym ? Prysnąłbym sobie cały schowek bo wygląda dramatycznie. Jak malowałeś tunel, że tak ładnie Ci to wyszło ? Wszelkie rady cenne Okolica to wielka płyta. Link już był w tym temacie musisz poszukać. Rączke wyciągnąłem tak czysciłem papierem sciernym chyba 1200. Tunel wyciągałem ale tunel już malowałem bollem ale strukturalnym . Jak wszystko powyciągasz to mozesz mi to podrzucić to Ci pomaluje w wolnym czasie zalezy jak masz zniszczone jak głębokie rysy to nie bedzie idealnie. Dasz linka do tego spray'a co malowałeś to wszystko ? tunel tym http://www.wulcar.com.pl/sklep/galerie/b/boll-lakier-strukturalny_1179.jpg reszta http://tanie-lakierowanie.pl/650-974-thickbox/boll-lakier-do-zderzakow-plastikowych.jpg Edytowane 10 Lutego 2016 przez pyra111
pyra111 Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Opublikowano 13 Lutego 2016 czym tak ładnie obniżyłeś? Tył spreżyny H&R Przód
pyra111 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie kupiłem już z amorkami czerwone sachs to sa chyba od s line a sprężyny już były na nich FK i chyba zamienie te sprężyny na oryginalne od s line bo jest troche za nisko w realu jest niżej niż na foto a jeśli chodzi o tył to spręzyny aby HR na ori amorkach Wiosennie Edytowane 13 Lutego 2016 przez pyra111
kufel26 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Pięknie siedzi, ja mam be ale sie zastanawiam nad jakims springami by ja nizej posadzić, ale wtedy bedzie problem juz z parkowanie i wg, bo czesto wolne miejsce jest gdzies na krawezniku Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
pyra111 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) No właśnie niestety już wrzuciłem oryginalnego s line Pięknie wyglądała na sline + springi -40 ale to nie dla mnie mega sztywno no i przez leżące policjanty miałem problem przejechać i tak jak mówisz nie mogłem dobrze sie schowac na parkingu bo przycierałem o krawęzniki było na prawde bardzo nisko. Teraz wygląda gorzej ale komfort całkiem inny i nie zawracam sobie głowy czy coś wystaje i raczej już tak zostanie Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez pyra111
kufel26 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 A z tylu masz dystanse,? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
pyra111 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Tak ale nie wiem jakie bo juz tak kupiłem Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez pyra111
morsik26 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Jak Ci siedzi przód teraz na s-line zawieszeniu?
pyra111 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Kijowo Wojtek przod jest wyzej niz tył ale jestem dopiero po zmianie powinien jeszcze opaść, nie jestem zadowolony ale moge w koncu zapier***ć Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez pyra111
morsik26 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Kijowo Wojtek przod jest wyzej niz tył ale jestem dopiero po zmianie powinien jeszcze opaść, nie jestem zadowolony ale moge w koncu zapier***ć Ja też mam 1BE i powiem Ci że nie opadnie Ci nic ten przód. Ja muszę jakieś sprężyny inne kupić żeby przód niżej opadł
pawloo7 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Co to za żarówki LED masz tu zamontowane? One mają efekt bardziej niebieskawy czy biały?
pyra111 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) zwykłe z allegro za 2zł , teraz mam inne typu soczewka tez z allegro Edytowane 16 Czerwca 2016 przez pyra111
pawloo7 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Szukam coś podchodzącego do białego bo w moim kseny mam o takiej barwie i gryzie się z żółtą postojówką. Edytowane 16 Czerwca 2016 przez pawloo7
Rekomendowane odpowiedzi