Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B9 Avant sport 2.0 TDI quattro S tronic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po trzech latach przerwy wracam do grona użytkowników A4 :) Samochód zamówiony w sobotę, planowany termin odbioru w fabryce w Neckarsulm na przełomie kwietnia i maja.

Konfiguracja:

http://www.audi.de/AGLX4DH9

Wygląda na to, że jestem pierwszym z grona forumowiczów, który zdecydował się na zakup nowej B9, dlatego chętnie służę pomocą, jeśli ktoś również rozważa ten zakup :) A jak tylko samochód trafi w moje ręce wrzucę recenzję i zdjęcia.

Opublikowano

Do kwietnia qupa czasu.. :) jednak jest na co czekac :D
Pozdrawiam :)

Opublikowano

no powiem ze sporo kasy w przeliczeniu na złotówki ok 275 tyś zł ....... grubo....

Graty zakupu !

Opublikowano
  • Autor

Dostałem na szczęście 17% rabatu, a że człowiek już ileś tam lat ciężko pracuje, to pora było zaszaleć ;)

Standardowy czas oczekiwania na limuzyne to obecnie 3 miesiące, Avant 4 miesiące. Niestety zrobiła się spora kolejka przez problemy m.in. z dachem panoramicznym i dynamicznym układem kierowniczym. Dlatego niektórzy dostają z góry termin produkcji już na czerwiec 2016 :)

Opublikowano

A nie chciałeś 3.0 TDI Quattro ? Identycznie skonfigurowany jak Twój to cena ok 68 tyś euro czyli ok 5,5 tyś więcej od 2,0 TDI :):)

Opublikowano
  • Autor

Pewnie że chciałem :) Ale mój budżet i tak już przekroczyłem, a dodatkowo miałem okazję do jazdy próbnej dwoma różnymi egzemplarzami z 2,0 TDI (jeden z quattro, drugi bez) i wrażenia były bardzo pozytywne, stąd plany dotyczące 3,0 TDI odłożyłem do zakupu A6 za kilka lat ;)

Opublikowano

Ładnie skonfigurowana, gratulacje :)

Opublikowano

17% to już konkretny rabat - w PL ciężko o taki.

Opublikowano

dałeś więcej za furę niż ja za mieszkanie z remontem, gratki zakupu i szerokości :)

może kiedyś i mi uda się zmienić na coś z wysokiej półki :D

pozdro

Opublikowano

17% to już konkretny rabat - w PL ciężko o taki.

Jeśli chciałbyś kupić Audi w salonie zapraszam. 17 bez łaski, najwięcej ile udało się ugrać na aucie do produkcji 23%

Opublikowano

17% bez łaski przy samochodach typu RS7 czy przy A3, A4, Q3 z 2.0TDi też ?

Opublikowano

gratuluję wyboru! miałem przyjemność ostatnio oglądać w końcu B9 na żywo. jestem pozytywnie zaskoczony :good: chociaż cenę i tak uważam za przegięcie :facepalm:

ja bym na Twoim miejscu nie mógł się już doczekać :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

17% bez łaski przy samochodach typu RS7 czy przy A3, A4, Q3 z 2.0TDi też ?

Jedyne modele bez dobrego rabatu (typu 16-20%) to jest A1, A3 i Q3. Od A4 jadą ostro w dół. Poza tym polecam kupować na zamknięciu kwartału, potrafią dać nawet 25% i puścić auto poniżej kosztów :wink:

Opublikowano

Chodziło właśnie o zakup A3 Sportback lub Q3 :) Skończyło się na rocznym Q3 z salonu Audi z systemu Plus.

Dobrze zapamiętać na przyszłość Twoje uwagi.

Opublikowano

zamiast salonu lepiej kupować u brokera

fajna cena wtedy wychodzi

gratulacje zamówienia

trochę się naczekasz .... :wink:

Opublikowano

Szacun . B9 to piekne auto , ale jest jeden mankament jak dla mnie. Przerażają mnie te zegary , a w zasadzie ich brak tylko wsadzony jakiś TV ;| Jestem zwolennikiem standardowych wskazówek .

Swoją drogą nie wiem gdzie trzeba pracować , w Polsce , aby dorobić się na takie auto prosto z fabryki ..... :facepalm: Za 5 lat może będę sie za takim rozglądał :kox:

Opublikowano

Gratulacje. Fajna sztuka. Które to fotele wpadną?

Opublikowano

W niemczech bardzo popularni są brokerzy samochodowi u których konfiguruje się samemu auto i zawsze kupujemy z fajnym rabatem. Czasem jak mają jakieś szczególne oferty można i wyrwać nowe auto z rabatem nawet ponad 30%. Na nowe A4 spokojnie bez żadnych problemów można kupić z rabatem 17% a jak się poszuka to i do 20 % dobijmy. Po drugie w niemczech jest podatek 19% a to już przy takiej kwocie robi się różnica spora w porównaniu do polski. Przykład takiego brokera:

http://www.autohaus24.de/

Co do twojej furki kolego. Mega fajna ale jak dla mnie brakuje mi skóry, która dla mnie osobiście jest wyznacznikiem klasy w samochodzie :) Bezawaryjności życzyć, aczkolwiek wiem po swoim który też jeszcze jest na gwarancji że te nowoczesne auta to non stop coś im dolega.

Opublikowano

Świeża sprawa i nie jest to jeszcze ostatnie słowo, w Polsce też można fajne rabaty pociągnąć i sporo odliczyć :wink:

um3322i8.png