jimmi_86 Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Czy plany dotyczące diesli już się skrystalizowały w testy?
roman_tyk Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Opublikowano 19 Lutego 2016 Czy plany dotyczące diesli już się skrystalizowały w testy? jeszcze nie.
KrisWro Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Od soboty testuje system kolegi roman_tyk, jak na razie wszystko bangla katalogowo bez sekwencji nie pali, po wciśnięciu sekwencji pali od strzała. Pacjent to 1,8t BFB P.S. info dla Januszy pisząc sekwencja nie miałem na myśli instalacji LPG a sekwencję przycisków Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez KrisWro
cinkers Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Po ponad pół roku posiadania systemu na pokładzie - wszystko działa i ma się świetnie. Sekwencja przycisków i odpalanie intuicyjnie - nie zabiera mi to praktycznie ani sekundy więcej przy odpalaniu niż normalnie. A najlepsze jest to, że wiem, że nie ma się co zepsuć w tym systemie - brak kabelków, sterowników, centralek które mogłyby ewentualnie ulec awarii.
Rekomendowane odpowiedzi