wierzbapl Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 Mam takie pytanie ,mruga mi kontrolka immo, więc stosując się do rad kolegów przeczyściłem styki przy stacyjce, przed wyczyszczeniem musiałem odpiąć kleme żeby uruchomić silnik, po czyszczeniu mam to samo czy teraz powinien odpalać normalnie czy trzeba się podpiąć i wykasować błędy i zaadoptować ECU z immo ( miałem 01177 i 17978).
Darev Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 Usuń błędy w Immo oraz w sterowniku silnika. W Immo jest 01177 a w silniku jest 17979
wierzbapl Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Opublikowano 21 Listopada 2008 Piszę dopiero teraz bo autko już zrobione, padł immo i musiel go wywalić i wstawić jakąś płytkę do kterownika silnika żeby go oszukiwała, teraz pali bez problemu tylko nie ma immo. Trzeba inne zabezpieczenia wykombinować. Pozdrawiam
basik9634 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 witam wszystkich mam problem z immobilizerem a mianowicie po podpięciu pod kompa to bylo coś takiego moduł zablokowany słaby sygnał z kluczyka kontrolka immobilizera zwariowała i zapalał i gasł co z tym zrobić gdzie tego szukać czy ten immobilizer jest w zegarach i trzeba je zmieniać pomocy Kolejny raz ten sam problem w różnych wątkach
Rekomendowane odpowiedzi