Faraday Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Dawno tu nie zaglądałem w między czasie wpadł nowy płyn do chłodnicy FEBI, spryski mgiełkowe i na montaż czeka konstrukcja z płaskowników i sprężyn do unoszenia klapy z pilota ( siłownik zamka juz zamontowany ) felgi założyłem ale tak jak koledzy radzili były za małe, z oponą 185 wyglądały komicznie na całe szczęście poszły do żyda z zyskiem i poszukuje jakiś 16" najlepiej ori . Może ktoś ma na sprzedaż ? Myślę nad takim wzorem http://8.allegroimg.pl/original/14/60/64/28/41/6064284136 Edytowane 20 Marca 2016 przez Faraday
Swir3k Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) powiem Ci mam takie sam silnik jak ty ostatnio robiłem kompletny dwumas bo po prawie roku czas odkąd klekotał mi po zgaszeniu, później ledwo dojechałem do warsztatu, wrzuciłem sprzęgło od AWX-a i czuje różnice w rzucaniu biegów już tak wysoko nie bierze co do felg to kupuj 17 i do twojego kolorku mogą fajnie pasować jakieś czarne ale to kwestia gustu powiedz mi miałeś duży problem z wymianą spysków na mgiełkowe? i odczuwasz różnice? jakie mniej więcej koszty?? jak coś to proszę o PW Edytowane 22 Marca 2016 przez Swir3k
Faraday Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) Właśnie przeglądając ogłoszenia z felgami zauważyłem że cena 17 względem 16 jest o ~100 zł wyższa więc szukam 17 tylko nic ciekawego nie ma, 90% z oponami na śmietnik a wolałbym kupić pełen zestaw Zastanawiam się nad felgami 17" z A3 Sport Spryski podchodzą P&P z lekkim spiłowaniem uchwytów, pomimo to bardzo dobrze się trzymają , a wyglądają tak : Edytowane 23 Marca 2016 przez Faraday
sebidi Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Właśnie przeglądając ogłoszenia z felgami zauważyłem że cena 17 względem 16 jest o ~100 zł wyższa więc szukam 17 tylko nic ciekawego nie ma, 90% z oponami na śmietnik a wolałbym kupić pełen zestaw Zastanawiam się nad felgami 17" z A3 SportA3 8L ma rozstaw 5x100 A3 8p ta nowsza ma 5x112 Tak jakby co ;-) Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Faraday Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Tak tak , wszystko się zgadza,Te mają już rozstaw 5x112 więc bez problemu podejdą do B5Edit. Znowu wygrał zdrowy rozsądek, W obawie o nadmierną eksploatację zawieszenia na naszych drogach i utratę komfortu wybrałem 16" i nie będę ukrywał że ten wzór bardziej mi siadł niż te wyżej Mam nadzieje że już jutro wylądują na samochodzie Moim zdaniem robi robotę ...Wysłane z mojego LG-F320K przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Marca 2016 przez Faraday
benicjusz Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Widzę, iż obojętnie od wieku występują podobne dylematy, 17" i look czy zdroworozsądkowe 16" bo i taniej i mniej telepie Robi robi Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Misiek1994 Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Ładne ładne, a powiedz mi jak będziesz robił podnoszenie się klapy? :naughty: Muszę coś takiego w Avancie wyrezać
Faraday Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Jest temat w dziale warsztatowym o unoszeniu klapy. W Avancie jest kłopot z montażem sprężyn unoszacych klapę. Sam siłownik odryglowujacy zamek bez problemu możesz założyć na allegro dostaniesz go w okolicy 15 - 20 zl Wysłane z mojego LG-F320K przy użyciu Tapatalka Ostatnio wpadła nowa rura powietrza bo była dziura i chlapało olejem z odmy. Czekam na dostawę takiego cuda a teraz traktor wygląda tak
MiiichalQ Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Tez mam kolego te uszy do bagażnika na reklamówki z zakupami. Zaje..sta sprawa zakupy nie latają po całym bagażniku i nic się nie rozbije:D a co do felg to na codzień wybrałem 15 bo mam nowi oponki zima i lato a na wyjazdy mam 18 aez olymp jest zrowy rozsądek i za razem wygląd właśnie mi wróciły z malowania proszkowego:D powodzenia w dalszych modach:)
primaballerina Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Potwierdzam - te haczyki to super sprawa A autko, trzeba przyznać, że bardzo ładnie się prezentuje. Widać, że dbasz o to, co masz
lemoff Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 Dnia 24.03.2016 o 17:34, Faraday napisał: Tak tak , wszystko się zgadza, Te mają już rozstaw 5x112 więc bez problemu podejdą do B5 Edit. Znowu wygrał zdrowy rozsądek, W obawie o nadmierną eksploatację zawieszenia na naszych drogach i utratę komfortu wybrałem 16" i nie będę ukrywał że ten wzór bardziej mi siadł niż te wyżej Mam nadzieje że już jutro wylądują na samochodzie Moim zdaniem robi robotę ... Wysłane z mojego LG-F320K przy użyciu Tapatalka Możesz podać parametry tych 16" ? Jakie ET, szerokość felgi i średnica otworu centralnego
Rekomendowane odpowiedzi