sopel_prusa Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Witam mam taki problem, otóż po zamknięciu auta cały czas mi grzeje tylna szyba i po godzinie w aucie juz jest rozładowany akumulator tak że nawet nie pali się żadna kontrolka.
piotrsob1 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Poszukaj przekaźnika załączającego zasilanie na szybę, pewnie "skleił" styki i masz zasilanie na stałe
Bromchit Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 W b6 nie ma przekaźnika od grzania szyby, chyba że siedzi klimatronik z B7 i była przeróbka . Sprawdzić numer klimatronika z jakiego modelu pochodzi i wtedy myśleć dalej.
sopel_prusa Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2016 Problem rozwiązany. Zgadza się mam klimatronic z b7 i faktycznie wina była na przekaźniku, przytopił się przewód plusa z masą.
piotrsob1 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Chyba mam coś z jasnowidza Edytowane 2 Stycznia 2016 przez piotrsob1
Rekomendowane odpowiedzi