Important Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Witam Chce pochwalić się swoim nabytkiem Jestem świeżo po zakupie więc jeszcze nic nie było robione przy niej. Myślę że z biegiem czasu będą jakieś zmiany wizualne i mechaniczne Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów. Auto jest z 2007 roku. Co do modyfikacji to raczej nie będę się bawił w kompletowanie S-line, bixy itd, ponieważ nie kupiłem auta zeby wsadzać w nie kolejne 10-15 tys złotych. Skupię się raczej na jakichś subtelnych zmianach nie wiążących się z dużym nakładem finansowym. I tak o to zmieniłem: oświetlenie wewnątrz auta oraz podświetlenie rejestracji ramki klubowe żarówki przód OSRAM NIGHT BREAKER czarne dywaniki gumowe PETEX wymiana wkładów lusterek na grzane spryskiwacze mgiełkowe chip by Daron7 Do zrobienia na pewno w najbliższym czasie : osłona podszybia,akumulatora bo brakuje parktronic tył być może lampy LED na tył oświetlenie drzwi i nóg Co życie przyniesie zobaczymy, jak będę miał wolną gotówkę na jakieś dodatki do auta to na pewno jakieś mody będą się pojawiać, większe lub mniejsze Poniższe zdjęcia są na starych blachach jeszcze Edytowane 25 Lutego 2016 przez Important
instruktor83 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 witaj sedan 1.9 dość poszukiwany zestaw zdjęcia zbyt małe by zbytnio oceniać ale czy ja widzę klapę tylną s line?
Important Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2015 Tak, klapa jest od S-line. Jak coś pyknę to wstawie większe
TOM3K Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 To było puknięte w tył ? Czy ktoś zadzął modzić? Ładny kolorek
jedrekx Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 różnie to było z tym sedanem w B7. z tego co kojarzę to w ostatnim wypuście wypuszczali właśnie takie klapy, nawet do aut bez s-line.. trochę takich modeli widziałem..
TOM3K Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jeszcze takiego nie widzialem, albo po prostu nie zwróciłem uwagi.
Important Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2015 Sprzedawca mówił że auto miało tą klapę od nowości.
TOM3K Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Więc może na koniec wrzucali jakie dodatki jak im zostały Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
arek_cccp Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Po kodzie wyposażenia powinieneś sprawdzić czy fabryka czy nie. Kolor rzadki aczkolwiek nie mój gust reszta fajna tzn środek. Powodzenia w modyfikacjach.
Binek1.8T Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autko fajne, chyba jakis chip w przyszłości by sie przydał co? kolor, średni
Important Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2016 Chip jakiś to obowiązek bo trochę brakuje mu mocy, kolor to kwestia gustu, o tym się nie dyskutuje. Srebrne i czarne mają wszyscy ;] Najważniejsza modyfikacja wykonana Światełka od użytkownika Tomnik i klubowe ramki
instruktor83 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 No i od razu lepiej:-) a przede wszystkim dobrze ,że zdjęcia są już większe:-)
Important Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 Uporządkowalem trochę też pierwszy post Doszedł mały programik Po pierwszym hamowaniu miła niespodzianka 130 KM w serii
tomekxp2 Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Witam, no to ładnie Ci wyszło w serii jeśli chodzi o 1.9 brb. Końcowy wynik też dobry . A tak pozatym to ładny sedan i ciekawy kolor. Edytowane 25 Lutego 2016 przez tomekxp2
Norbas Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Ładna seria Ci wyszła poza tym fajny sedanik z rzadkim kolorem. Co do dywaników to odłóż troche więcej kasy i kup ori ;-) Edytowane 25 Lutego 2016 przez Norbas
Important Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 Tych czarnych z pseudo sportowymi napisami juz nie ma a te Petex narazie są wporządku
Lorence Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 mi się kolor podoba idealny do czarnych błyszczących dodatków (grill, dokładki, emblematy itd)
Important Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Ten kolor, serio podoba Ci sie Gdyby mi się nie podobał to bym go nie kupił Wyróżnia się na tle tysiecy czarnych i srebrnych b7
Danii Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Kolorek jak mój bardzo rzadki jak na razie na żywo tylko 2 audi takie widziałem jedną b7 avant i a3 z dużym ryjkiem, ramki okien oraz słupki jak i atrapa pokryta folią carbon 5d robi efekt , spróbuj
Rekomendowane odpowiedzi